Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 metode ieftine si interesante prin care poti atrage mai multi clienti

de Florin Amariei 20 Ian. 2020 3865
4.68 din 11 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Suntem mai conectati ca niciodata si putem ajunge cu usurinta la oamenii pe care ii vrem in jurul afacerii noastre, insa este acest lucru valabil in continuare? Putem atrage mai multi clienti?

Desi unele dintre metodele de mai jos vor parea destul de comune, aplicarea lor va putea aduce multe beneficii pentru profitul afacerii tale. Iata, asadar, 5 metode ieftine si interesante prin care poti atrage multi clienti. 
 
1. Din vorba-n vorba
Nu vei putea renunta la acest lucru, indiferent de cat de mult vor avansa lucrurile in domeniul online. Un produs apreciat de clienti va fi intotdeauna mult mai usor de marketizat decat unul care e constant evitat sau primeste reactii negative. Asigura-te ca ceea ce oferi este fix ceea ce prezinti prin campaniile de publicitate. Oamenii nu doar ca te vor recomanda mai departe, dar iti vor ramane aproape. Impusti doua rate dintr-o lovitura: retentie si conversie!
 
2. GRATIS
Pentru un oarecare motiv peste 90% din oamenii in cautare de un anumit produs sau serviciu vor fi atrasi de o oferta de "testare gratuita" sau "1+1 gratis" sau "cumperi 2 si primesti 3" sau "livrare gratuita". Imbina cel putin una dintre aceste concepte in afacerea ta si promoveaza-le. Garantat vei observa o crestere a vanzarilor, intrucat oamenii raspund cu usurinta la astfel de campanii. 
 
3. Discount
Functioneaza aproape la fel de bine ca atunci cand oferi ceva gratis, insa poate fi aplicata in mai multe moduri si mai multor produse. Evita, insa, sa pui toate produsele la reducere. Clientul va intelege ca e doar o strategie de marketing si nu va mai cumpara de la tine decat daca are absoluta nevoie si poate gasi acel produs sau serviciu in alta parte. 
 
4. Google Ads
Este important pentru viitorul si succesul afacerii tale sa poti fi gasit cu usurinta online. Stabileste un buget de 10-20 de lei/zi si porneste in folosirea Google Ads. Nu doar ca vei reusi sa aduci mai multi oameni pe site-ul afacerii tale, dar vei putea sa dezvolti si noi strategii de marketing. 
 
5. Flyere si stickere
E o metoda ieftina, dar functioneaza extraordinar de bine in contextul ideal. De ce sa platesti pentru un banner urias zeci de mii de lei, cand poti sa ai doar o investitie de maximum 1.000 de lei in cateva lucruri printate. Alege cu grija si, cel mai important, bun-simt locurile in care iti vei lipi stickere si modul prin care imparti flyerele. Opinia publica te poate taxa cu usurinta pentru greseli de acest fel.
 
Noi iti dorim succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: metodeieftineinteresanteclienti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.68 din 5 - 11 voturi.

Articole conexe

3 moduri prin care poti atrage clienti noi catre businessul tau

de Idei de afaceri
18 Mar 2024
In economia moderna competitiva, ca intreprinzator, te confrunti cu o provocare constanta: sa atragi clienti noi. Acesta nu este doar un lux, ci o...

Promovarea offline. Metode de promovare in fata clientului

de Idei de afaceri
05 Ian 2024
Promovarea proiectului in offline este la fel de importanta ca si strategia online. Sunt in continuare o multime de utilizatori la care nu poti...

Metode eficiente in afaceri. Cum vand?

de Idei de afaceri
15 Ian 2024
Poti sa vizitezi un client de trei sau patru ori, fiind refuzat de fiecare data. Dar ai nevoie de acel client. Cum ii poti servi doar povestea...

Ce nevoi au clientii mei?

de Idei de afaceri
17 Apr 2023
Cei mai buni dintre antreprenorii de pe piata se vor centra pe directii de actiune ce au in prim-plan eforturile de satisfacere a clientului. Un...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]