Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campus dezvoltat in extensia biroului, noul concept al stilului de lucru al viitorului

de Idei de afaceri 22 Sep. 2022 329
Campus dezvoltat in extensia biroului, noul concept al stilului de lucru al viitorului
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Parcurile de birouri vor deveni adevarate suporturi urbane pentru a asigura experiente din cele mai diverse, adaptate stilului de viata modern. Noile concepte pun accent pe timpul pe care angajatii si-l petrec la birou, atat din perspectiva jobului, cat si din cea personala sau sociala. Genesis Property, companie de top cu aproape 20 de ani de experienta in dezvoltarea si gestionarea de cladiri de birouri clasa A ocupate exclusiv de multinationale de renume la nivel global, a demarat noi proiecte, adaptate perfect la stilul de lucru al viitorului.

Stilul de lucru al viitorului, adaptat la cerintele Generatiei Z

Companiile isi personalizeaza strategiile pentru a atrage si retine profesionistii din Generatia Z. Mai dinamici, mai conectati la noile tehnolgii si cel mai greu de loializat, acestia isi doresc sa revina la birou, dar intr-un stil de lucru diferit de cel clasic. Crcetarile arata ca flexibilitatea si libertatea la job sunt astazi conditii definitorii pentru Generatia Z.
 
In acest sens, Liviu Tudor, fondatorul Genesis Property, a inceput transformarea parcului de business Novo Park, situat in nordul Bucurestiului, pentru a satisface noile cerinte de pe piata muncii. YUNITY Park va fi functional la inceputul lui 2023, cu o investitie totala de 50 de milioane de euro. Proiectul reprezinta unul dintre cele mai importante exemple de tranzitie din Romania de la spatiul clasic de lucru la un hub social, care sa asigure echilibrul intre viata profesionala si cea personala.

YUNITY Park, facilitati de top si un mediu de lucru sanatos

YUNITY Park va fi un campus dezvoltat in extensia biroului si va oferi facilitati adaptate noilor cerinte si asteptari ale companiilor si angajatilor. Parcarea exterioara va fi transformata intr-o zona verde, cu o suprafata totala de 7.500 de metri patrati. In noua configuratie, va cuprinde:
  • o padure urbana de 1.000 de metri patrati, unde angajatii se vor putea relaxa si desfasura intalniri de lucru;
  • un amfiteatru modern, cu o capacitate de 220 de locuri doar in gradene, dedicat evenimentelor in aer liber; 
  • o terasa exterioara care va deservi un food hall de 4.000 de metri patrati.
 
La interior, YUNITY Park va avea spatii de co-working si co-living moderne, zone de divertisment, zone de fitness, dar si multiple spatii amenajate pentru socializare si relaxare. De asemenea, proiectul include un centru modern de conferinte cu o capacitate de 540 de locuri si o cafenea-restaurant de 190 de locuri.
 
De asemenea, proiectul YUNITY Park se va inscrie in strategia de sustenabilitate si sanatate a Genesis Property. Toate cele sapte cladiri din interiorul sau, care sunt deja incadrate in clasa A de eficienta energetica, au certificarea BREEAM – Very Good si vor obtine IMMUNE Building Standard™ - Rezilient, 5 stele din 5. Dezvoltat de de experti in sanatate, tehnologie, arhitectura, constructii, inginerie si facility management, standardul IMMUNE™ recomanda o investitie intr-un sistem Healthy by Design, format dintr-o retea de dispozitive, tehnologii si echipamente specializate implementate atat la nivelul cladirii, cat si in spatii destinate situatiilor de urgenta (camera de carantina si de izolare, depozit de urgenta). Misiunea sistemului Healthy by Design este de a promova, cu ajutorul personalului specializat, implementarea de reguli operationale si de sanatate in mediul construit. 
 
Asadar, pe langa facilitatile arhitecturale adaptate stilului de lucru al viitorului, YUNITY Park va raspunde si noilor provocari legate de sanatatea cladirilor si siguranta angajatilor la locul de munca.
 
Sursa foto: Genesis Property
 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: jobviata profesionalaspatiu de lucru

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Ce vor cauta angajatii la un job in perioada post-pandemie

de Idei de afaceri
03 Iun 2020
Viitorul este incert cand vine vorba de revenirea la normal, insa unul dintre lucrurile clare este ca piata muncii va suferi numeroase schimbari....

Studiu: 50% din angajatii romani planuiesc sa se mute la un nou job inainte de 2020

de Florin Amariei
22 Nov 2019
Un nou studiu arata ca aproximativ jumatate dintre angajatii romani planuiesc sa se mute la un nou job inainte de 1 ianuarie 2020, ceea ce ne arata...

Angajatii din Romania planuiesc sa ceara o majorare salariala sau sa isi schimbe jobul

de Florin Amariei
17 Sep 2019
Un studiu releva ca peste jumatate din angajatii din Romania planuiesc sa ceara o majorare salariala sau isi vor cauta un alt job. Sase din zece...

O afacere part-time extra job -5 Sacrificii pe care le vei face

de Camelia Diaconu
18 Oct 2019
Daca ai deja un job full time la care nu vrei sa renunti momentan, insa iti doresti sa iti construiesti si o afacere in paralele, atunci trebuie sa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]