Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

La FineStore, preturile mici devin si mai mici de Black Friday! Surprizele se tin lant pana la sfarsitul lunii noiembrie!

de Idei de afaceri 16 Nov. 2023 37
La FineStore, preturile mici devin si mai mici de Black Friday! Surprizele se tin lant pana la sfarsitul lunii noiembrie!
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Stii sa recunosti o afacere buna cand o vezi? Atunci vei sti si ca oferta Black Friday de la FineStore este una de neratat.

FineStore a taiat serios preturile de Black Friday. Peste 2.000 de produse beneficiaza de reduceri consistente, de pana la 50%, asa ca e ocazia perfecta sa achizitionezi bauturi premium pe care poate ai pus de mult ochii sau pe care te gandesti sa le oferi in dar.
Vrei sa impresionezi un partener de afaceri cu o experienta senzoriala aparte? Consulta oferta de Black Friday de la FineStore si cu siguranta vei gasi ce cauti.

In sectiunea sampanie, spre exemplu, se regasesc cateva sortimente pur si simplu deosebite, printre care eleganta si sofisticata Gosset, dar si sampanie Moet, Dom Perignon sau Veuve Clicquot. Un cadou la fel de deosebit poate fi si un vin spumant Canevel, Foss Marai sau Gerard Bertrand.

Daca intentionezi sa faci un dar mai altfel si sa iesi din tipare, poti oricand sa trimiti cadou o sticla de tequila Clase Azul - venita direct din inima Mexicului si care poate fi o veritabila piesa de colectie -, un elegant coniac Frapin ori un prestigios Courvoisier.

Cadouri corporate pentru angajati, la preturi reduse

Daca tot se apropie luna cadourilor, Black Friday este pentru orice antreprenor ocazia ideala sa se asigure ca angajatii lui se vor simti pretuiti si in acest an.

FineStore a pregatit deja cosuri cadou pentru toate gusturile si toate buzunarele, dar poti opta si pentru vinuri alese din Romania, Republica Moldova, Italia ori Franta. Vin rosu, alb sau rose? Sec, demisec sau dulce? In campania de Black Friday poti cumpara la preturi foarte avantajoase vinuri care satisfac si cei mai pretentiosi degustatori.

Le poti oferi angajatilor si bauturi alcoolice traditionale pe care sa le savureze de Sarbatori alaturi de cei dragi. Indrazneste sa fii altfel si fa alegeri inedite. Rom Captain Morgan, vodka Absolut, coniac Hennessy, tequila Padre Azul, whisky Chivas Regal, Jagermeister sau un lichior  Baileys - gasesti de toate la super pret pe FineStore, pana la sfarsitul lunii noiembrie. De ce Black Friday tine toata luna noiembrie? Pentru ca o singura zi ar fi fost pur si simplu insuficienta pentru a alege dintre atatea branduri si bauturi alcoolice de calitate.

Cele mai bune preturi pentru cele mai deosebite bauturi

Profita de perioada de reduceri de la FineStore atat pentru a-i bucura pe altii, cat si pentru propria placere, ori poate pentru un eveniment important ce se apropie.

Oferta de Black Friday este valabila atat online, cat si in magazinul fizic din Bucuresti (Bulevardul Aerogarii, nr. 2-8, Sector 1); in plus, specialistii FineStore sunt gata oricand sa-ti ofere asistenta la cumparaturi, fie prin call center,  fie fata in fata, in magazin. La comenzile online, transportul se face rapid oriunde in tara, iar la sume ce depasesc 199 de lei, livrarea este gratuita.

Reducerile sunt consistente si stocurile limitate, asa ca nu lasa pe maine ce poti cumpara azi!



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: cadouribauturi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Piata de cadouri online a crescut cu 84% in ultimii doi ani

de Idei de afaceri
12 Feb 2018
Ne apropiem cu pasi repezi de o perioda aglomerata din punct de vedere al cadourilor. Valentine`s Day, Dragobetele, 1 Martie si 8 Martie sau Pastele...

La promovarea afacerii nu-i oferi clientului cadouri promotionale. Ofera-le ....

de Silviu Marian Banila
21 Apr 2015
1. .....copiilor, sotiei sau bunicilor sai! Un producator de haine barbatesti a lansat o reclama chiar inaintea Zilei Tatalui. Aceasta infatisa un...

Ce cadouri le faci angajatilor tai? Iata cateva idei bune!

de Ilinca Dobrescu
18 Dec 2013
Avem deja enorm de multe idei de cadouri pentru angajatii nostri. Evident, unii dintre noi deja au cumparat cadourile si deja ne pregatim sa le...

Greseli grave cand faci cadouri clientilor, furnizorilor, colaboratorilor!

de Adela Simonescu
14 Dec 2012
Clientii tai sunt importanti pentru ca ei decid daca vei mai ramane in industria in care ti-ai facut loc in atat de mult timp si in schimbul unor...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]