Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tinuta casual la birou - ce croiala de fusta sa alegi?

de Idei de afaceri 25 Mai. 2022 884
Tinuta casual la birou - ce croiala de fusta sa alegi?
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Garderoba de birou, cu precadere cele in care este necesara adoptarea unui tinute casual, dar cu tente usor formale, poate fi greu de ales. Un cod vestimentar business casual variaza in functie de job si combina fustele potrivite mediului de afaceri cu cele de ocazie. Din garderoba nu trebuie sa lipseasca fustele in nuante de negru, gri, bleumarin, bej, alb sau maro. Combinandu-le cu piese vestimentare ce urmeaza usoare note de culoare, vor oferi personalitate si o nota casual, relaxata, tinutelor de birou.

Ce fel de fuste pot fi integrate intr-o tinuta business casual?
 
Fustele sunt perfecte in tinutele business casual atunci cand sunt stilizate adecvat pentru un mediu de birou. Se recomanda evitarea fustelor mult prea scurte, in nuante viu colorate sau imprimeuri multe prea vesele, neadecvate unui mediu de afaceri. Fuste tip creion, cu croi in linie A sau cele plisate, monocrome sau cu imprimeuri cat mai cuminti, precum dungile, pot fi o alegere excelenta. 

Atunci cand se aleg fuste dama casual pentru birou, este necesar sa se tina cont de cateva reguli minore, precum un tiv mai lung, culori mai sobre sau materiale de calitate. 

O rochie casual midi sau cu o lungime chiar deasupra genunchiului, reprezinta o alegere potrivita ce poate fi adoptata in tinutele de birou. Nefiind tocmai scurta, lungimea ofera o senzatie confortabila si se preteaza excelent atat pentru siluetele inalte, cat si pentru cele mai scunde. Isi vor pastra aspectul usor formal si functioneaza bine alaturi de blazere, camasi sau pulovere, pentru zilele cu vreme rece. 

Modelele in nuante mult prea vibrante, stridente, stralucitoare, cu paiete, sunt de evitat, intrucat nu se preteaza unui astfel de mediul, situandu-se mai degraba in sfera tinutelor ori foarte elegante, ori prea casual. In schimb, culorile simple, usoare, modelele cu imprimeuri subtile, se vor integra perfect. 
 
Pentru tinutele de birou, materialele de calitate vor da tonul intregului outfit. Lana, tweed-ul, stofa, chiar si denimul negru, pot ajuta la realizarea unei fuste modeste, casual, de birou. 
 
Cum se pot combina fustele creion in tinute casual pentru birou?
 
Fustele creion pot fi integrate in tinute casual pentru birou atunci cand sunt accesorizate corespunzator. O fusta creion neagra sau bleumarin, alaturi de o bluza eleganta si o pereche de botine sau pantofi cu toc, indeplineste cu succes definitia unui stil pentru birou. 
Pentru un stil business casual usor elegant, fustele din stofa pot fi usor potrivite in tinutele de birou, in timp ce modelele confectionate din materiale mai usoare, precum jerseul, vor putea forma o nota casual a tinutei. Pentru a taia din nota de foarte casual, o pereche de tocuri sofisticate si o geanta Guess, accesorii cunoscute pentru eleganta designului si materialele de inalta calitate, reprezinta complementul perfect. 
 

Fustele cu croi A sau skater in tinute business casual?
 
Fusta cu croi in forma de A este o alegere grozava pentru a sublinia o silueta para. Cu o lungime pana la genunchi, fustele cu o astfel de croiala se aseaza perfect pe corp si se imbina armonios cu orice tip de tesaturi. Gratiei formei sale evezate, fusta se deschide dinspre talie si facilitateaza miscarea, neavand nevoie de fante in spate sau in partile laterale. 
Fustele skater pot fi considerate intr-o tinuta casual de birou, doar atunci cand sunt alese intr-o lungime si culoare potrivite. Fustele pana la genunchi, in nuante inchise, vor arata profesional. De evitat insa modelele cu imprimeuri tip animal, grafice, excentrice. Cele simple, precum buline mici sau dungi sunt recomandate. Imbinata cu piese de imbracaminte elegante, cum ar fi o bluza, un blazer, o pereche de tocuri si accesorizata cu un ceas Tommy Hilfiger, va rezulta o tinuta rafinata, simpla si minimalista totodata.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: tinute officefusterochii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]