Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Unde si cum puteti vinde un produs handmade

de Idei de afaceri 11 Ian. 2024 638
Unde si cum puteti vinde un produs handmade
4.56 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Caile prin care puteti vinde un produs handmade sunt de asemenea multiple. Ideal ar fi sa nu aveti un intermediar, sa fiti chiar dumneavoastra cel care discuta cu posibilii clienti.

Cel mai important pas este alcatuirea unui portofoliu de clienti, cu ajutorul prietenilor sau a reclamei accesibile. Comenzile personalizate joaca un rol important in vanzare. Unele persoane doresc sa faca un anumit cadou cuiva drag si apeleaza la spiritul dumneavoastra de creativitate.
 
De asemenea, exista posibilitatea sa va construiti propriul site sau blog unde sa va postati creatiile. Si, in fine, sunt ocaziile in care ati putea merge cu panoul sau masuta la diverse targuri si prezentari, nu este nicio rusine in asta. Sa analizam putin aceste posibilitati.
 

Vanzarea in magazine specializate 

 
Vanzarea produselor handmade in magazine cu acest profil constituie o piata de desfacere care merita sa fie luata in seama. Primul pas care trebuie facut este sa luati legatura cu diverse astfel de magazine si sa le propuneti contacte de colaborare.

Trebuie sa faceti o estimare de pret pentru fiecare produs tinand cont de faptul ca la acesta se va mai adauga si „profitul” magazinului. In plus, calculul trebuie facut in asa fel incat pretul final al produsului sa nu depasesca cu mult pretul celorlalte produse din magazine.
 

Vanzarea pe site-uri specializate

 
Se face prin ceea de conturi pe comunitati handmade, precum Breslo.com, Etsy.com sau pe site-uri de licitatii. Aici puteti avea propriul magazin virtual si siguranta ca cei care acceseaza aceste adrese sunt clienti care apreciaza obiectele lucrate manual. Pe aceste site-uri insa trebuie sa va asigurati vizibilitatea in sensul de atragere a vizitatorilor. Pentru asta trebuie sa adaugati zilnic produse noi.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: produse handmadeafaceri handmadehandmadevanzarevanzare produse handmadesite specializatmagazine specializate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.56 din 5 - 8 voturi.

Articole conexe

Tehnici de vanzare verificate si aplicabile pe piata din Romania

de Idei de afaceri
21 Feb 2023
Pentru a putea vinde absolut orice trebuie sa fii in primul si in primul rand pozitiv. Trebuie sa ai incredere in tine, in capacitatile tale de...

Strategii de vanzare: Preintampinarea obiectiilor

17 Feb 2023
Pentru a putea preintampina obiectiile, vanzatorii trebuie sa se gandeasca nu doar la beneficiile care il fac pe client sa cumpere, ci si la motivele...

Strategii in business. Tehnica de vanzare AIDA

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
In orice carte de vanzari sau la orice training de initiere in aceasta „arta“ a vanzarilor este prezentata aceasta metoda. Majoritatea agentilor...

Pasii de urmat pentru a dezvolta o afacere handmade

de Idei de afaceri
16 Ian 2024
Presupunem aici ca sunteti o persoana talentata si cu imaginatie care a creat deja primele sale produse handmade pentru cei ai casei si prieteni....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]