Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

11 idei de afaceri profitabile pentru romanii cu teren!

de Victor Oancea 24 Feb. 2012 11672
4.5 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista idei de afaceri mici si cu bani putini, idei de afaceri la domiciliu si idei de afaceri care cer teren si capitaluri mai serioase. Oricare se poate dovedi o afacere profitabila daca ii dam un start corect, daca o conducem in mod optim, alaturi de profesionisti si specialisti competenti, abili, avizati sa ne arate directiile corecte pe care sa le luam in afacerile noastre.

Haideti sa aruncam un ochi peste 11 idei de afaceri profitabile, insa rezervate celor cu teren:

1. Cultivarea trufelor - idei de afaceri pentru cei care detin teren potrivit cultivarii trufelor, pentru cei cu capital sustinut de indrumarile specialistilor din domeniu. Cei doritori au la dispozitie un ghid extrem de util in aceasta activitate de interes pentru multi romani!

2. Apicultura - idei de afaceri care cer teren pentru pozitionarea numarului dorit de stupi de albine. Afacerile din acest domeniu pot fi demarate si cu un numar de 3-4 stupi, deci marimea terenului nu trebuie sa fie una considerabila.

3. Ferma de melci - idei de afaceri pentru cei care doresc sa se specializeze in cresterea melcilor, pentru profituri mari. Este nevoie de anumite tipuri de soluri pentru a asigura conditii optime pentru dezvoltarea melcilor.

4. Ferma de raci - idei de afaceri care cer minim un hectar de balta. Aceste afaceri sunt simple, nu cer capital foarte mare, insa cer cunostinte pentru asigurarea de conditii optime pentru dezvoltarea racilor.

5. Ferma de vipere - idei de afaceri care cer teren pentru amplasarea crescatoriei de vipere, crescatoriei de soareci si laboratorului in care se va stoca si prelucra veninul de vipere.

6. Cultivarea legumelor in sistem ecologic - idei de afaceri care cer teren arabil si potrivit culturilor pe care dorim sa ne specializam. Puteti sa va specializati in cultivarea dovleceilor, brocoli-ului, andivelor, spanacului, rosiilor, cartofului japonez, usturoiului samd.

7. Cultivarea plantelor medicinale in sistem ecologic - idei de afaceri de viitor. Din ce in ce mai multi romani se orienteaza catre consumul de plante medicinale si aromatice si aceasta cerere ii pune in avantaj major pe cei care se orienteaza catre aceste afaceri profitabile.

8. Cultivarea arbustilor fructiferi in sistem ecologic - idei de afaceri profitabile si de mare interes pentru romanii care doresc sa se specializeze in cultivarea coacazului, afinului, catinei, socului, trandafirului de dulceata, murului, zmeurului, capsunului si nu numai.

9. Cultivarea legumelor in solarii - idei de afaceri pentru cei care detin teren restrans ca marime.

10. Ferma de lipitori - idei de afaceri de viitor ce necesita teren de minim 50 mp pentru amplasarea crescatoriei de lipitori. Lipitorile cresc in borcane sau in acvarii in conditii optime.

11. Ferma de capre - idei de afaceri de viitor datorita cresterii considerabile pentru laptele de capra si pentru produsele pe baza de lapte de capra.


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriafaceri profitabileafaceri de viitorafaceri cu teren

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]