Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

18 afaceri la cheie pe care mizam in 2012, 18 proiecte profitabile si de viitor!

de Ilinca Dobrescu 20 Ian. 2012 6736
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile la cheie reprezinta instrumente de care ne folosim cu cea mai mare incredere. Stim ca sunt redactate de profesionisti, stim ca aduc pe masa de discutii numeroase aspecte prin intermediul carora putem sa dau un start corect unei afaceri, informatii care ne ajuta sa ne administram mai eficient afacerile, informatii care ne schimba perspectivele de abordare si valorificare a unei idei de afaceri.

Haideti sa vedem care sunt cele mai de interes afaceri la cheie pentru 2012, proiectele pe care mizam:

1. Ferma de lipitori - afaceri la cheie noi si fara competitie in Romania, proiecte pentru cei care doresc sa exporte productii insemnate de lipitori la preturi estimative de 200 de euro per kilogram.

2. Ferma de vipere - afaceri la cheie pentru cei pasionati de herpetologie si pentru cei care doresc sa extraga profituri din comertul cu venin de vipere sau din comertul cu vipere.

3. Joaca-te inteligent cu copilul tau! Invatati impreuna sa desenati, sa scrieti si sa cititi!

4. Ferma de raci - afaceri la cheie pentru cei pasionati de astacicultura, proiecte pentru cei care doresc sa extraga profituri de pe urma comertului cu raci vii ( 12-20 euro/kg) sau cu raci congelati (4-5 euro/kg).

5. Cum sa iti faci magazin online - afaceri la cheie pentru cei pasionati de retail, de comert online.

6. Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic - afaceri la cheie pentru cei care doresc sa isi valorifice terenul in cel mai inspirat mod, orientandu-se catre ecologism, miscare inspirata si de viitor.

7. Cultivarea legumelor in sistem ecologic - afaceri la cheie pentru cei care detin teren si doresc sa isi extraga veniturile din directia consumatorilor care tin la sanatatea lor si a copiilor lor.

8. Ferma de melci - afaceri la cheie pentru cei care doresc proiecte de viitor si care aduc profituri din tara sau din exporturi.

9. Confectionarea de lumanari decorative - afaceri la cheie pentru cei cu buget redus si cu talent si creativitate.

10. Cultivarea arbustilor fructiferi in sistem ecologic - afaceri la cheie pentru cei care cunosc preturile de comercializare pentru afine, coacaze, mure, zmeura, capsune, soc, trandafir de dulceata si nu numai.

11. Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru Craciun - afaceri la cheie pentru cei cu buget redus, cu talent si indemanare pentru lucru manual.

12. Produse cosmetice 100% naturale - afaceri la cheie pentru cei care doresc sa produca sapun handmade, lotiuni, creme samd.

13. Accesorii handmade - afaceri la cheie pentru cei ce detin capital restrans si talent pentru lucru manual.

14. Cultivarea ciupercilor Champignon - afaceri la cheie pentru cei care detin hala, grajd dezafectat, pivnita incapatoare samd si doresc sa isi valorifice spatiul cu un proiect profitabil si de viitor.

15. Cultivarea ciupercilor Pleurotus - afaceri la cheie pentru cei care detin hala, grajd sau pivinta si cunosc pretul de comercializare a acestui tip de ciuperci.

16. Cresterea chinchillelor - afaceri la cheie pentru cei care detin spatiu de amplasare a crescatoriei si pentru cei care doresc sa isi extraga profiturile din blana valoroasa a chinchillelor.

17. Shaormerie - afaceri la cheie pentru cei ce doresc sa detina un local personal si au la dispozitie un capital mai restrans.

18. Stand mobil de sucuri naturale - afaceri la cheie de weekend, pentru cei ocupati si care doresc un venit in paralel cu locul actual de munca.


Tags: afaceriafaceri la cheieviperemelciafaceri lipitoriidei de afaceriidei afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]