Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

2 idei de afaceri ciudate, dar profitabile

59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu stiu daca este din cauza poluarii care se simte in aer sau din cauza nevoii oamenilor de a se indeparta de tot ceea ce este artificial, cert e ca acestia isi doresc, intr-un numar cat mai mare, sa adopte un stil de viata sanatos, iar tot ceea ce consuma sa fie cat mai natural.

 
De aceasta nevoie au inceput sa profite tot mai multi antreprenori. Valorifica o idee bio, care sa nu dauneze mediului si sa fie sanatoasa. Deschiderea unei astfel de afaceri, pe langa naturalete, aduce si profituri mari, care nu pot fi trecute cu vederea. Insa, exista afaceri care, pe langa satisfactia materiala, va aduce si un fior pe sira spinarii, ba chiar frica de a o initia. Le puteti numi afaceri pentru cei puternici. De ce spun asta? Aflati in cele ce urmeaza, unde sunt prezentate doua idei de afaceri, pe cat de infioratoare, pe atat de profitabile.
 
Ferma de vipere
 
Suna periculos! Insa, pe langa fiorul pe care il provoaca viperele, reprezinta o posibilitate de a castiga multi bani. Pentru a intelege mai bine, un gram de venin ajunge la pretul de 700 de euro. Si exista cerere din plin, in ciuda pretului. Veninul produs de vipere este folosit in industria cosmetica, dar si in cea medicala, fiind foarte cautat. 
 
Inainte de a incepe aceasta afacere trebuie sa va documentati in acest domeniu si sa cercetati orice dedesubt al acesteia. Pentru inceput, specialistii recomanda achizitionarea unui numar de 100 de vipere, ceea ce nu reprezinta o investitie deloc mica. 100 de vipere costa in jur de 50.000 de euro. Insa, compensarea vine cand luam in calcul cheltuielile de intretinere, care sunt destul de reduse. Costurile de intretinere si hrana se invart in jurul sumei de 500 de euro pentru toate cele 100 de vipere. In plus, investitia va fi recuperata in 5-6 ani, ba chiar veti obtine si profit. Veniturile de pe urma unei ferme de vipere ajung la 8.000 – 10.000 de euro pe an.
 
Crescatorie de lipitori
 
Lipitorile sunt cautate in industria medicala, in anumite tratamente. Tratamentele cu acestea sunt suportate foarte bine de pacienti, fara a cauza efecte secundare. Dar, ca in orice afacere, si aceasta are nevoie de documentare profunda. Saliva lipitorilor are efecte benefice, continand diferite substante sau proprietati care actioneaza sanatos asupra corpului uman, mai ales in privinta microcirculatiei si altor afectiuni antiinflamatorii. Tratamentul mai este numit si hirudoterapie.
 
In cazul unei ferme de lipitori, investitia este mult mai mica decat in cazul viperelor, ajungand la 10.000 de euro, fiind relevanta pentru un spatiu de 50 de metri patrati. In plus, aveti nevoie de acvarii speciale, dar trebuie indeplinite si unele conditii in ceea ce priveste lumina si aerisirea, dar si apa. Un kilogram de lipitori costa in jur de 200 de euro. 
 


Tags: afaceriidei de afaceriafaceri profitabileafaceri vipereafaceri lipitoriferma lipitori

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]