Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri in constructii

de Camelia Diaconu 25 Oct. 2019 10622
4.14 din 80 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Domeniul constructiilor este unul extrem de variat, avand in vedere resursele pe care le pune la dispozitie pasionatilor. Si pentru ca o afacere in constructii nu inseamna decat ridicarea unei case din caramida sau BCA, iti recomandam cateva idei de afaceri care pot fi incepute de orice tanar care este pasionat de design sau arta.

Ce afaceri sa incepi in constructii

 
Piata constructiilor cunoaste de ceva vreme o crestere simtitoare, acum apartamentele scoase la vanzare avand un pret chiar si de trei ori mai mare fata de anii trecuti. Domeniul constructiilor si-a dezvoltat de-a lungul timpului mai multe nise, iar lucrarile exterioare si amenajarile sunt doar cateva dintre ideile ce au fost tranformate in afaceri de succes. Pentru orice tanar antreprenor, pasionat de design, iata trei idei de afaceri, in care se poate investi oricand.
 
Amenajari interioare. Multi dintre oamenii care isi cumpara un apartament, aleg sa apeleze la o persoana specializata pentru amenajarea interioara. Si aici nu vorbim decat despre design, ci si despre finisajele care se fac in locuinta inainte de imaginea finala. Amenajarile interioare reconfigureaza un spatiu din dorinta de a arata cat mai bine si de a maximiza spatiul cat mai eficient. Amenajarile interioare nu tin doar de apartamente, ci si de restaurant, baruri, cafenele, care se intrec in design si opera de arta. Este nevoie doar sa te pricepi la design si in acelasi timp sa fii la curent in permanenta cu tendintele. 
 
Lucrari exterioare. Vorbim despre o idee de business care are in prim plan doar lucrarile din exterior. De exemplu, termoizolarea blocurilor sau a cladirilor care au nevoie, vopsit sau infrumusetat un obiect deja existent. Sunt o multime de firme mici pe piata care si-au cumparat aparatura necesara pentru a putea duce la bun sfarsit acest tip de lucrari. Tarifele lor sunt mai mici fata de cele ale companiilor mari, tocmai din acest motiv sunt mai cautati de public. Profitul este generos avand in vedere ca utilajele le poti cumpara chiar si in rate, dar si pentru ca nu esti nevoit sa le cumperi pe toate o data. 
 
Atelier de creatie. Multi oameni isi doresc o infrumusetare a casei, care sa nu implice costuri majore si sa nu fie nevoiti sa schimbe toata mobila din casa. Ei bine, un mic atelier de mobilier care sa aiba in prim plan creativitatea poate transforma o mobila veche intr-una deosebit de atragatoare pentru oricine. Reamenajarea unui spatiu exterior poate fi facuta cu usurinta de catre o echipa de oameni pasionati in acest sens. Un atelier de creatie presupune schimbarea tamplariei, infrumusetarea obiectelor de mobilier din casa, dar si crearea de noi obiecte pentru casa, care sa nu ridice costuri majore pentru proprietar. Sunt o multime de oameni care cauta ateliere deoarece costul unor materiale noi este cu mult mai mare spre deosebire de o firma mica de constructii.


Tags: afaceri in constructiiidei de afaceri constructiiconstructii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.14 din 5 - 80 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]