Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri low cost, pe care le poti incepe de acasa

de Andrioae Ruxandra 30 Iul. 2014 7046
5 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Partea frumoasa in legatura cu antreprenoriatul este ca poti face afaceri din pijama, de acasa. Cheia inceperii unei afaceri de succes este gasirea ideii low cost cu care sa incepi si sa dai lovitura.




Desi poate parea greu sa iesi din zona ta de confort, poti foarte bine sa stai acasa si sa faci bani. Exista o multime de avantaje in privinta afacerilor administrate de acasa: atragerea clientilor fideli, libertate totala asupra deciziilor, desfasurarea operatiunilor. 

Iata 3 idei de afaceri low cost, pe care le poti demara chiar de acasa:
 
1. Meditatii
 
Talentele tale intelectuale iti pot aduce bani daca incepi sa oferi meditatii celor care au nevoie de ajutorul tau. In functie de materiile la care te pricepi, iti poti face publicitate prin intermediul scolilor, gradinitelor sau al liceelor. Poti raspandi vorba printre prieteni si rude, pentru ca o reclama buna determina un venit pe masura.
 
2. Servicii financiare
 
Exista o cerere mare a serviciilor financiare determinata de numarul taxelor si al impozitelor si exista nevoia absoluta de a intelege anumite chestiuni financiare. Proprietarii micilor afaceri care au cunostinte in finante fie pentru ca au absolvit un curs, fie pentru ca au experienta indelungata in antreprenoriat pot transforma abilitatile si cunostintele fiscale in adevarate profituri.
Indiferent ca este vorba despre contabilitate, intelegerea taxelor, consultanta financiara sau consilier in vanzari, deschiderea unei afaceri in domeniul finantelor este o idee potrivita pentru a fi administrata de la domiciliu.
 
3. Asistent virtual
 
Pentru ca joburile din domeniul productiei costa mai putin pe piata muncii, companiile se grabesc sa externalizeze joburi de secretariat si alte sarcini asistentilor virtuali.
Poti avea profit din aceasta afacere prin stabilirea propriului birou acasa. Companiile au pe piata de afaceri o multime de servicii: managementul clientilor, joburi administrative, copywriting etc. Nu este nevoie sa te deplasezi, poti vorbi cu clientii online.
 
O asemenea afacere low-cost este profitabila, pentru ca multi antreprenori sa-si construiasca o reputatie pe piata locala de afaceri. Indiferent ca te ocupi de meditatii sau ca ai un birou de consultanta financiara, oricine poate fi antreprenor chiar din propria locuinta.
 
Sursa: income.com
 


Tags: afaceriidei de afaceriafaceri la domiciliuafaceri low-costafaceri mici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]