Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri cu bani putini: idei de afaceri care iti aduc profit imediat

de Idei de afaceri 23 Feb. 2023 8277
Afaceri cu bani putini: idei de afaceri care iti aduc profit imediat
3.94 din 32 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Orice idee de afacere, trebuie sa fie sustinuta de rezultate concrete. Dintr-o multitudine de idei, timpul le pastreaza doar pe cele pregatite sa actioneze pe termen lung, acesta fiind si criteriul eliminatoriu. Afacerile nu inseamna si investitii majore, ci doar o idee amplasata in locul si momentul potrivit.

Ideile de afaceri potrivite pentru cei cu bani putini sunt favorabile multor romani de astazi. Si cei care dispun de capital solid incearca sa se orienteze catre proiectele de valorificare a oportunitatilor de afaceri mai simple si care cer bani putini, acestea ridicand si riscuri mai reduse.

Per total, ceea ce conteaza foarte mult pentru succesul unei afaceri reprezinta maniera in care o conducem, si mai putin capitalul cu care pornim la drum. Conteaza sa detinem abilitati solide de gestiune financiara, sa ne bazam pe profesionisti si consultanti, sa ne bazam pe creativitate, originalitate si pe oportunitatile mediului online.
 
Daca te afli pe drumul antreprenoriatului, venim in ajutorul tau cu cateva sugestii care te vor ajuta sa iei decizia potrivita.
 

Idei de afaceri cu bani putini 


Ideile de afaceri cu bani putini par a fi cea mai inspirata alegere pentru romanii cu spirit antreprenorial. Ne bazam pe hobby-urile noastre, pe pasiuni si specializari solide, pe freelancing, pe handmade si nu numai, in speranta ca din aceste surse se pot ivi si ideile de afaceri cu bani putini pe care sa le valorificam pentru profituri reale.
 
- Copywriting, SEO
 
Aceasta idee de afacere se numara printre cele online. In prezent, online-ul ne construieste intreaga zi, iar investitia intr-o afacere digitala este de viitor.
 
Iti recomandam aceasta afacere daca esti bun la scris, avand in vedere ca toate companiile au nevoie de un text surprinzator si convingator. Ceea ce vei face consta in redactarea de texte specifice subiectului dat de client. De asemenea, urmarirea traficului tine de SEO, astfel cu cat stii mai bine ce doresc sa citeasca oamenii, cu atat mai mult vei reusi sa le oferi ceea ce doresc.

Daca vrei sa inveti mai multe despre acest sector din mediul online, nu ezita sa incepi o afacere chiar azi...click AICI<<

- Vlog/Blog
 
Crearea unui canal de youtube sau a unei pagini de blog este simpla. Daca nu esti o persoana rusinoasa fata de camera video sau iti place sa scrii despre anumite subiecte, aceasta idee este perfecta pentru tine.
 
In aceste doua domenii poti crea continut digital de calitate exact dupa preferintele tale, poti aborda orice subiect doresti in propria maniera. Ca in orice afacere trebuie depus timp si efort, rezultatele nu vin peste noapte, iar daca doresti ca afacerea ta sa infloreasca in mediul online trebuie sa te organizezi foarte bine.
 
Conteaza sa ai continuitate si legatura intre video-urile/articolele tale. Un lucru important este sa ramai constant, cu cat iti respecti programul de postat, publicul va veni repede la tine.

- Voice-actor
 
Daca te simti confortabil cu vocea ta, iti poti oferi serviciile diverselor firme, in special agentiilor de publicitate. Sunetul mereu a dat alta nuanta textelor si imaginilor. Poti opta pentru diverse dublaje ale desenelor animate sau ale jocurilor video. 
 
Aceasta afacere o poti dezvolta si in mediul online, colaborand si cu alte business-uri din afara. De asemenea, daca nu doresti sa colaborezi pentru inceput cu nimeni, poti opta pentru un canal de podcast.


Personalizari
 
Acest domeniu nu va muri niciodata, mereu oamenii vor avea nevoie de lucuri special facute pentru ei. Fie ca optezi pentru cadouri personalizate, carcase de telefon sau pictarea pe incaltaminte, aceasta idee este profitabila.
 
Cu ajutorul acestei afaceri vei putea demara si un continut exclusiv pe o pagina dedicata, precum TikTok sau Instagram. Spatiul virtual mereu a dat roade, cand vine vorba de afaceri. Cu cat o sa te observe mai multa lume, iar tu o sa le arati exact ceea ce faci in business-ul tau, clientii vor capata incredere.
 
O idee foarte buna in demararea acestei afaceri este pictarea incaltamintei pe diverse modele albe, pentru a avea o suprafata curata pe care te poti desfasura in voie.

- Marketing
 
Poti opta pentru demararea unei afaceri prin care sa-ti oferi serviciile de marketing. Aici activitatea ta se va desfasura pe colaborare intre businessuri sau multumirea clientilor individuali. Astfel, e o munca cu oamenii, unde mereu vei fi inconjurat de ei. 
 
Acest sector ajuta vanzarile unei companii, astfel fiecare business are nevoie de tine. Poti oferi servicii de marketing, strategii sau consultanta. Daca esti deja instruit in aceasta zona, nu mai pierde timpul si demareaza propria ta afacere. 
 
Strategiile de marketing se invata, iar daca esti pasionat de promovare, publicitate si vanzare, aici este locul perfect pentru tine.
 

Afaceri cu bani putini la oras 

 
In aceasta categorie de idei de afaceri trebuie sa-ti vezi avantajele si dezvantajele. Faptul ca vrei o afacere la oras, in mediul urban este un avantaj deoarece clientii vor fi mai usor de gasit, insa nu trebuie sa uiti ca aici exista mai multa concurenta.
 
Te incurajam sa-ti analizezi piata din orasul unde vrei sa-ti dezvolti afacerea inainte de a incepe. Iata cateva idei potrivite pentru tine:
 
- Servicii de organizare de petreceri aniversare pentru copii
 
Nu avem nevoie de resurse financiare foarte solide. Cu 2.000 de euro puteti pune pe picioare o afacere care sa isi scoata investitia din primele 10 luni sau chiar mai devreme. Investitiile ulterioare sunt intotdeauna acoperite din avansul achitat de client. Restul devine profit pe care il puteti reinvesti in afacere sau pastra.
 
In ce ne reinvestim profiturile:
 
- contracte cu animatori de petreceri
 
- costume pentru animatori
 
- consumabile de calitate
 
- jocuri si jucarii pentru copii
 
- promovare, site, flyere samd.
 
 
- Agentie de plasare de meditatori
 
Meditatiile reprezinta o necesitate si nu un lux, mai ales cand stim ca pentru aprofundare este nevoie de eforturi marite. Fie ca sunt parinti care apeleaza in numele copiilor, fie ca sunt adulti care vor sa invete un anumit domeniu, afacerea ta va genera profit. Mediul educational este un mediu profitabil, mai ales cand iti desfasori activitatea in orase mari.
 
- Reparatii de laptop-uri, iPad-uri, iPhone-uri si tablete
 
Laptop-urile, iPad-urile, tabletele si nu numai, sunt produse care necesita reparatii si mentenanta in mod constant. Nu sunt simple produse pe care preferam sa le inlocuim rapid, ci produse pe care suntem interesati sa le mentinem cat mai mult in activitate, cu investitii banesti reduse. Cei care detin capitalul necesar pot valorifica aceste idei de afaceri mici si cu bani putini. Aveti nevoie de personal pentru reparatii si de un site de promovare.
 
- Contabil
 
Pentru a profesa in domeniu trebuie doar sa ai o autorizatie de formare, licenta si putina experienta in domeniu. Bineinteles ca pe acestea le obtii usor, imediat dupa ce ai terminat cursurile facultatii de specialitate. 
 
Daca vrei sa incepi sa faci afaceri pentru tine si sa nu mai muncesti pentru altii, atunci fa-ti un business plan, o strategie care sa contina un portofoliu de activitate, dar si resuresele pe care esti capabil sa le oferi celorlalti. Incearca sa iti promovezi serviciile in mediile online de specialitate, dar si in mediul offline, direct catre companiile care au nevoie de un contabil remote. 
 
Fa-ti un site online care sa te ajute sa fii gasit mai usor si in care sa prezinti toate beneficiile serviciilor de contablitate pe care esti pregatit sa le oferi.
 
- Servicii de curatenie
 
Pentru inceput poti porni singur. In timpul liber sa mergi sa faci curatenie in locurile publice, precum magazine din spatii comerciale sau cladiri de birouri. Este un venit suplimentar, care nu necesita niciun cost deoarece produsele de curatenie sunt puse la dispozitie tot de companie. 
 
Ulterior, iti poti deschide o adevarata firma de curatenie cu aparatura si produse profesionale, care sa se adreseze unui anumit public tinta, catre companii mari, cladiri de birouri cu multe spatii, poate chiar si locuinte. Servicii de curatenie pentru apartamentele nou cumparate sau servicii de intretinere a curatenie.

 

Afaceri cu bani putini la tara 


Afacerile la tara sunt unele dintre cele mai profitabile. Daca detii deja un teren, partea cea mai grea ai rezolvat-o. Fie ca alegi sa demarezi afaceri in agricultura cu bani putini, fie ca alegi un business agricol extins, ai sanse mari de reusita. 
 
Romania este din ce in ce mai interesata de produsele bio, produse in tara luate de la producatori de incredere. Faptul ca vrei sa generezi bani cu ajutorul agriculturii sau spatiului detinut undeva la tara arata aportul tau asupra economiei si societatii.
 
Iti propunem afaceri agricole, dar si unele pe care le poti face in incinta casei de la tara:
 
- Ferma de prepelite japoneze
 
Fiecare prepelita produce de-a lungul perioadei ei de fertilitate (de cca 10 luni) in jur de 300 de oua, pe care le puteti vinde cu 0,3 bucata. Asadar, 90 de lei incasari din care, dupa ce scadeti toate cheltuielile cu incubarea, hrana, apa, energia electrica, ambalarea etc., va ramane un profit curat de cca 60 de lei. 
 
Asadar, fiecare prepelita va aduce un profit net de 60 de lei anual. Si-acum ganditi-va ce inseamna sa aveti cateva mii de prepelite care, repetam, ocupa un spatiu (in baterii) de doar cativa metri patrati!
 
Succesul tau in afaceri poate veni chiar azi! Daca vrei sa generezi profit net de 60.000 de lei stand la tara demareaza o afacere cu prepelite japoneze...click AICI<<
 
- Afacere cu gem si dulceata
 
Dulceturile si gemurile de casa, 100% naturale, sunt din ce in ce mai cautate de cei care tin la sanatatea lor. E un moment bun pe piata romaneasca, transforma pasiunea pentru gatit in afacere de succes!
 
- Cultura de sofran
 
Sofranul (Crocus stativus) furnizeaza cel mai scump condiment din lume. De asemenea, este si cel mai scump aliment, mai scump decat caviarul, carnea de vita Kobe sau otetul balsamic.
 
Pretul sau de vanzare pe pietele europene variaza intre 8.000 si 13.000 euro/kilogram! Pentru ca totul se bazeaza pe valoroasele stamine ale florilor de sofran!
 
Este divinizat de catre sefii marilor resturante ale lumii, pentru aromele delicioase pe care le confera bucatelor (de la exoticele risotto-uri si pana la cele mai sofisticate deserturi). Din Spania si pana in India este adorat.
 
Nu rata ocazia de a demara aceasta afacere profitabila la tara. Poti castiga pana la 26.000 euro pe hectar...click AICI<<
 
- Servicii de realizare de aranjamente florale la domiciliu
 
Investitiile sunt reduse, atat din punct de vedere financiar, cat si in ceea ce priveste energia, timpul consumat si numarul de salariati necesar. In fapt, este chiar o afacere pe care o putem incepe fara angajati, pe cont propriu.
 
Esential este sa avem parte de o baza solida de potentiali clienti, oameni care pot deveni clienti activi aducatori de incasari. Este nevoie de un site prin intermediul caruia sa va faceti reclama, de brosuri, flyere sau doar carti de vizita impartite in randul prietenilor, rudelor, cunostintelor, vecinilor.
 
Clientii apar de unde te astepti mai putin si daca sunt multumiti de servicii si de bugetul alocat, va vor recomanda catre alti clientii.

 
- Flori in ghiveci
 
Cererea de flori de pe piata romaneasca este intr-o continua crestere si este sugestiv in acest sens faptul ca in fiecare an, conform datelor Ministerului Agriculturii, se importa flori in valoare de zeci de milioane de euro. O parte importanta din aceasta suma ar putea migra spre buzunarele intreprinzatorilor autohtoni dispusi sa exploateze aceasta piata cu adevarat uriasa si sigura.   
 
Aceasta afacedre este potivita pentru traiul la tara. Cu ajutorul acestei afaceri va puteti conecta cu natura, va puteti relaxa si puteti genra venituri considerabile.
 
Cu un teren de 100 mp puteti genera o afacere profitabila. Fara efort aceast business poate genera 30.000 de euro...click AICI<<
 

Idei de afaceri 2022 cu bani putini 

      
Avem bani putini insa asta nu ne va opri din a porni o afacere. Esential este sa descoperim ideea de afacere care sa ceara resurse reduse si care sa prezinte oportunitati de dezvoltare cat mai atractive pe termen lung.

Iata cateva exemple de idei de afaceri cu bani putini, idei pe care le putem dezvolta cat mai curand: 
 
- Servicii foto-video
 
In aceasta afacere puteti realiza fotografii si inregistrari profesionale la evenimente restranse: nunti, botezuri, petreceri aniversare, etc. In cazul in care detineti echipament de calitate, investitiile care se mai cer sunt cele referitoare la promovare, la largirea bazei de potentiali clienti.
 
Si in acest caz vom miza pe Word of Mouth Marketing. Mizam enorm pe recomandarile din partea rudelor, cunostintelor, colegilor. Nu plecati niciodata fara carti de vizita si un mic portofoliu de fotografii profesionale realizate de voi si pe care il puteti arata viitorilor clienti.
 
- Agentie de plasare de personal pentru menaj si bucatari personali
 
Persoanele pentru menaj si pentru bucatarie sunt la mare cautare si cei mai multi clienti se vor orienta catre agentiile care sa garanteze pentru calitatea serviciilor oferite de personalul cu care colaboreaza.

 
- Servicii de brokeraj pentru negocieri
 
Negocierile dure se termina cu numeroase conflicte de multe ori si mai ales cand nu avem un broker de negocieri. Acesta este un profesionist care poate scoate un pret mai bun decat am fi noi capabili, un profesionist care ne poate ajuta afacerile in mod considerabil.
 
- Instalare soft-uri sau reparatii calculatoare
 
Orice programator stie sa instaleze soft-uri, acestea fiind serviciile care se cauta cel mai mult in companii. Este posibil sa ai nevoie de o licenta care sa afirme ca esti in masura sa faci aceste reparatii, dar aceasta se poate obtine usor in urma unor cursuri de specialitate sau chiar training-uri. 
 
Asistenta tehnica, chiar si prin telefon, este unul dintre serviciile cautate atat in companiile mici, cat si in multinationale. Imbunatatirea performantei calculatoarelor, instalarea soft-urilor de securitate, probleme cu sistemul de operare, toate sunt actiuni pe care le poti face contra cost. Le poti incepe oricand pentru ca nu ai nevoie de investitie, doar de o promovare foarte bine facuta, pentru a te face cunoscut. 
 
- Web design
 
Aceasta idee de afacere se muleaza perfect pentru persoanele deja instruite, insa stai fara griji. Daca iti place domeniul ai o multitudine de variante pentru a invata intreg procesul. In dezvoltarea acestei afaceri poti opta pentru inceput la site-urile dedicate freelancerilor. Toate companiile au nevoie de un design curat, ordonat si frumos pentru a atrage clienti si pentru a inspira incredere.
 
In fiecare zi apar mii de pagini noi pe Internet ce au nevoie de o imagine, acea sursa de creare esti tu. In acest tip de afacere poti evolua, creand pagini complexe, dar poti castiga venit si dupa primul curs. Nu toate companiile isi permit sa colaboreze cu senior web design, dorindu-si doar curatenie si organizare pe site-ul firmei.
 
Nu te demoraliza daca n-ai incercat, cu timpul vei invata skill-uri care-ti pot aduce venituri de mii de euro lunar.
 

Afaceri profitabile cu bani putini 

 
Demararea unei afaceri mici iti asigura flexibilitate, siguranta si independenta financiara. Cu pasiune, implicare, ambitie si creativitate, ideile de afaceri despre care vorbim astazi vor prinde contur si se vor dezvolta rapid.

Foarte multi intreprinzatori sunt interesati de afacerile cu investitii reduse, care sa le aduca un venit satisfacator. Asadar, alege afacerea care ti se potriveste: 
 
- Magazin online de remedii naturiste
 
Magazinele online sunt populare si comertul online cu remedii naturiste ramane unul de interes pentru audiente masive. Ne intereseaza foarte mult sa inlocuim medicamentele clasice cu cele pe baza de plante si ne intereseaza si sa beneficiem de toata intimitatea cand alegem anumite produse.
 
- Confectionare de scutece refolosibile pentru copii
 
Scutecele refolosibile inca nu sunt populare in Romania, romanii folosind inca scutele de unica folosinta, produse pentru care platim multi bani. Cei care detin cunostintele necesare pentru realizarea acestor produse se pot lauda cu idei de afaceri castigatoare.


 
- Ilustrator
 
Iata un domeniu de interes din ce in ce mai mare pentru o serie larga de profesionisti. Ne atrage ideea de a da un suflu puternic de viata prin intermediul design-ului, chiar daca este vorba despre carti de vizita sau despre un blog, despre layout-ul unui website sau despre ambalajul unei pungi de bomboane de ciocolata.
 
Serviciile de ilustrator sunt cautate in mod intensiv si platite cum se cuvine! Investeste in urmarea unui curs acreditat, castiga experienta si construieste-ti un portofoliu solid prin intermediul caruia sa poti atrage clienti!
 
- Consultant
 
Aici vorbim despre consultat in vanzari, consultant in campanii de marketing, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un portofoliu de experiente, de certificari obtinute, care sa te ajute sa te faci remarcat usor in cat mai multe domenii de activitate. 
 
Poti fi un consultant care sa ofere informatii valoroase sau care sa ii ajute pe ceilalti sa aduca valoare in firma. Poti veni in sprijinul organizatiilor in vederea imbunatatirii activitatilor zilnice sau pe termen cat mai lung.
 
- Printeaza tricouri
 
Astazi, toata lumea vrea sa fie original si sa iasa din anonimat. Astfel, aceasta idee de afacere vine in ajutorul lor. Tu poti crea design-ul oricarei piese de imbracaminte sau diverse desene pe care mai apoi sa le printezi pe tricouri. 
 
Aceasta afacere este profitabila, prin simplul fapt ca piata este mare. Iti recomandfam, tricourile unisex pentru inceput, astfel nu vei avea probleme in a vinde oricarui client produsul dorit.
 

Afaceri mici cu bani putini 


Cautam afaceri pe care sa le incepem cu bani putini? Ideile de afaceri mici sunt idei cu bani putini. Ele cer capitaluri restranse pentru a fi valorificate si sustinute pana in momentul in care vor deveni afaceri profitabile. Majoritatea ideilor de afaceri mici si cu bani putini sunt mai simple, insa ele prespun, in orice caz, efort si munca sustinuta pentru a oferi profituri serioase.
 
Haideti sa verificam ideile de afaceri mici si cu bani putini in 2022, afaceri care merita sa fie demarate in Romania: 
 
- Comert pe eBay, Okazii, Amazon
 
Este o afacere mica si profitabila pentru cei care doresc sa isi conduca activitatea profesionala de la domiciul. Ce mai conteaza daca suntem imbracati la costum sau tranzactionam produse in pijamale? Conteaza ca punem pasiune in ceea ce facem si avem determinare si ambitie iar afacerile functioneaza foarte bine!
 
Daca vrei sa generezi un profit de peste 3.000 de dolari lunar invata comert online pe unele dintre platformele mentionate...click AICI<<
 
- Cursuri online de gatit
 
Iata inca o activitate simpla si destul de placuta pentru multi romani. Ideea este destul de simpla: avem nevoie de un website si de cat mai multe tutoriale video prin intermediul carora sa ne educam audienta in vederea prepararii celor mai gustoase si sanatoase retete culinare.
 
- Workshop de confectionare de invitatii si felicitari handmade
 
Multi romani doresc sa invete cum sa confectioneze invitatii si felicitari handmade pentru a-si satisface o pasiune, un hobby sau din dorinta de a scoate bani din aceasta activitate.
 
Vezi aici pas cu pas cum poti demara si dezvolta propria ta afacere care sa-ti aduca venituri lunare de zeci de mii de euro...vezi AICI<<
 
- Autor de carti digitale
 
E-book-urile se vand din ce in ce mai bine. De ce sa pastrezi sute de carti care sa iti rapeasca jumatate din locuinta cand le poti avea pe un e-book reader. Sunt din ce in ce mai multe modele si majoritatea au preturi extrem de avantajoase.
 
Si daca detii pasiune pentru ideea de a redacta texte, deja esti pe drumul cel bun. Alege un domeniu care te pasioneaza si pe care il poti aprofunda. Ideal este sa fie un domeniu in care sa detii un anumit nivel de expertiza, de autoritate.
 
Redacteaza e-book-uri si comercializeaza-le dupa ce le oferi layout-ul potrivit si design-ul perfect! Lucreaza cu un designer, cu un DTP-ist si promoveaza-ti produsul finit prin intermediul platformelor potrivite.


 
- Event planning
 
Daca esti o persoana organizata si stii sa prioritizezi task-urile, aceasta afacere te asteapta. In cadrul acestei afaceri poti organiza atat nunti, cat si diverse evenimente corporatiste unde simtul tau artist sa nu lase neobservat.
 
Vara evenimentele sunt in floare, iar acum este un moment potrivit pentru a incepe. Acestea se bazeaza pe oameni, asa ca nu uita sa-i faci pe ei fericiti, cu cat sunt mai multumiti de munca ta, cu atat te vor recomanda mai departe.
 
Acest domeniu atrage dupa sine multa munca, insa veniturile vor fi pe masura asteptarilor. Demareaza aceasta afacere chiar azi!
 

Afaceri cu bani putini pentru femei 
 

- Magazin online cu vanzare sau inchiriere de rochii de mireasa
 
Rochiile de mireasa sunt mai des cumparate, insa sunt si multe situatii in care viitoarele mirese prefera sa le inchirieze pentru o suma modica. Aici poti interveni tu, cu un mic shop care sa le puna la dispozitie rochiile perfecte, fie ele noi sau la mana a doua.
 
- Servicii de restaurare de mobila
 
Servicii de restaurare de mobila sunt inca cerute si cei care detin cunostintele si instrumentele necesare pentru aceasta activitate, isi pot extrage profiturile in mod destul de simplu si fara investitii majore. 


 
- Consultanta pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile
 
Accesarea de fonduri europene ramane o problema nerezolvata in cazul multor romani. Adevarul este ca multi inca nu inteleg care sunt pasii pentru a obtine finantare prin fonduri europene si aici intervin firmele care ofera servicii de consultanta de calitate catre cei doritori sa isi sprijine afacerile cu fonduri europene.
 
- Administrarea unui website de nisa
 
Se poate sa ai o pasiune extrema pentru biciclete vintage sau sa fii un mic expert in domeniul marketingului. Se poate sa stii totul despre renovarea locuintelor de dimensiuni reduse. Sau poate ca stii secretul celor mai tari retete de ciocolata de casa. Ai fi uimit cat de multi oameni iti impartasesc pasiunile si hobby-urile.
 
Trebuie doar sa te dedici cu adevarat domeniului pe care l-ai analizat si testat. Afla care este nisa pe care trebuie sa o acoperi si adu informatii exacte, cu acel continut de care utilizatorii se vor indragosti!
 
Traficul generat de utilizatori te va ajuta sa obtii profit din contractele de publicitate si nu numai! Un website cu trafic substantial reprezinta o minunata sursa de venituri.
 
- Afacere cu produse handmade
 
Asadar, daca ai o chemare pentru realizarea de obiecte unice, acum este momentul! Este o activitate simpla si captivanta. Gentile colorate sau bijuteriile elegante constituie accesoriul potrivit pentru orice tinuta cat si un cadou care dovedeste bun gust si imaginatie.
 
- Sapun natural
 
 Realizarea de sapun natural este o mica afacere extraordinar de profitabila: o transa de 10 kg, la care lucrezi doar doua ore, inseamna 100 de calupuri de sapun a 100 de grame fiecare. Vandute cu 10 lei bucata, ele iti aduc venituri de 1.000 de lei, in conditiile in care cheltuielile cu materiile prime – uleiuri, soda, coloranti, arome – nu depasesc 300 de lei. Asadar, 700 de lei profit pentru doar doua ore de munca. Recunoaste, este o super-afacere!
 
Si sa nu uitam sa mentionam si accesibilitatea tehnologiei de lucru. Astfel, realizarea de sapun natural este la fel de simpla ca si gatitul unei prajituri. Nu trebuie decat sa amesteci niste ingrediente dupa o anumita reteta si gata! Si, la fel ca si in cazul unei prajituri, totul se desfasoara in confortul casei tale si folosind cam aceleasi instrumente: mixer, forme, spatule, diverse vase, blat din lemn etc.
 
Daca sunteti interesati in a demara o afacere cu sapun natural crae sa genereze 1.000 lei cu doar 2 ore de munca...click AICI<<

Toate aceste afaceri se bazeaza pe venituri mici si multa perseverenta din partea ta. Daca intentionezi sa demarezi o afacere nu uita ca spatiul virtual este necesar, acolo te vor cauta toti clientii.
 
Pentru un succes in afaceri garantat trebuie sa prestezi servicii corecte si sa te ajuti de promovarea pe care online-ul ti-o ofera atat de usor. 
 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: idei de afaceri cu bani putiniafaceri cu bani putini la orasafaceri cu bani putini la taraidei de afaceri 2022 cu bani putiniafaceri profitabile cu bani putiniafaceri mici cu bani putiniafaceri cu bani putini pentru femei

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.94 din 5 - 32 voturi.

Articole conexe

5 afaceri cu bani putini pentru femei

de Alina Constantinescu
20 Aug 2020
Vrei sa pui pe picioare o afacere profitabila, dar nu stii de unde sa incepi? Iata cateva idei de afaceri pentru simple si accesibile oricarei femei....

15 idei de afaceri cu bani putini pentru 2015, si nu numai!

de Andreescu Sorin
24 Aug 2015
Pentru cei interesati sa valorifice idei de afaceri cu bani putini in 2015, iata cateva sugestii dintre cele mai interesante: 1. Realizarea de...

3 idei de afaceri cu bani putini, in 2014!

de Ilinca Dobrescu
14 Nov 2013
In 2014 ne vom concentra atentia nu doar pe acele idei de afaceri care cer capital financiar foarte complex. Vom avea grija sa nu lasam sa se piarda...

Idei de afaceri cu bani putini pentru 2013!

de Matei Antonescu
01 Dec 2012
Intotdeauna vom fi interesati de aceste idei de afaceri cu bani putini, fie ca este sau nu criza economica. Cel mai mult ne atrage ideea ca am putea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]