Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri profitabile care pornesc de la pretiosul lapte de capra!

de Zenobia Badescu 21 Aug. 2015 5407
4.3 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Despre laptele de capra numai de bine, practic el fiind locomotiva unor afaceri foarte profitabile.

Cunoscatorii stiu ca cei mai longevivi oameni de pe planeta traiesc in muntii Caucaz deoarece consuma zilnic kefir din lapte de capra, dupa o reteta tinuta secret generatii la rand.

Conform Guiness Book, cel mai faimos a fost azerul Shirali Muslimov, care a murit la incredibila virsta de 168 ani. Laptele de capra este mult mai sanatos decat cel de vaca. In plus, el are intrebuintari diverse, nu doar gastronomice.

Iata 3 idei de afaceri profitabile care ponesc de la pretiosul lapte de capra!

1. Vanzarea de lapte de capra si deivate

Laptele de capra, inclus in dieta favorizeaza digestia si asimilarea metabolica a fierului, calciului, magneziului si fosforului. Este bine sa fie baut in stare cruda, pentru a valorificara integral toate componentele indeosebi enzimele.

Produsele rezultate din lapte sunt de asemenea beneficie. Specificam aici iaurtul de capra laptele batut si kefirul, alimente probiotice care aduc beneficii florei intestinale.

Daca sortimentele mentionale anterior sunt binefacatoare sanatatii in schimb sortimentele de branza topita, branzeturile foarte condimentate sau cascavalul afumat, au un gust aparte deosebit insa trebuie consumate mai rar.

2. Folosirea laptelui de capra in centre spa
Este deja renumit, unul dintre secretele frumusetii reginei Cleopatra - imbaierea in lapte de capra si miere. Centrele de infrumusetare isi rasfata clientele pregatindu-le bai cu zer sau chiar lapte pretios de capra.

Secretul Cleopatrei, nu mai este un secret. Astazi, nu numai ca se stie ca ingredientii activi din lapte sunt identici cu cei din stratul protector al epidermei umane dar aceste calitati sunt si folosite. Exista centre de infrumusetare in lume in care zerul de lapte de capra se foloseste la bai speciale pentru intinerirea pielii.

3. Realizarea de produse cosmetice cu lapte de capra
Nici producatorii de cosmetice nu au omis beneficiile laptelui de capra. Acesta se regaseste in anumite produse cosmetice din gamele bio sau organice, in sapunuri sau creme si lotiuni bogate bogate in vitamina E naturala, ceea ce stimuleaza starea de sanatate a pielii.

Lactatele de capra ajuta si in dieta anticelulitica. Produsele din lapte de capra sunt foarte apreciate si in Uniunea Europeana (in special in Franta, unde a fost inregistrat un brevet special care indica faptul ca laptele de capra este un bun stimulator pentru cresterea parului.

Detalii despre valorficarea laptelui de capra si infiintarea unei ferme de capre





Tags: afaceri profitabileafaceriafacerelaptelapte de capraproduse cosmetice cu lapte de capra

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.3 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]