Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 oportunitati grozave post-pandemie pentru afacerile mici

de Florin Amariei 11 Nov. 2020 8047
3.83 din 53 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

UE, SUA si Rusia au anuntat ca exista cel putin doua variante viabile de vaccin anti-Covid-19, asadar afacerile mici au la dispozitie 3 oportunitati grozave post-pandemie pe care sa le puna in practica.

Desi numarul infectarilor ramane o preocupare mondiala, iar majoritatea oamenilor inca n-au inteles ca trebuie sa limitam interactiunile pentru a ne proteja de acest virus, aparitia celor doua variante de vaccin si punerea UE pe primul loc la primirea dozelor necesare pentru imunizarea celor din prima linie si a celor mai vulnerabili ne ofera speranta ca vom putea reveni la normal.
 
Asadar, dupa entuziasmul resimtit la bursa pentru afacerile mari, e momentul celor cu initiative mici sa guste din startul revenirii treptate la normalitate.
 
1. Imobiliare
 
Angajatii se vor intoarce in birouri, antreprenorii entuziasmati isi vor dori locuri unde sa isi expuna produsele, iar plimbarile in aer liber vor fi nerestrictionate. Cresterea tranzactiilor in imobiliare este, asadar, garantata. 
 
In spiritul zicalei americane "location, location, location", cei care cumpara acum locuri ideale pentru viitoare afaceri vor putea beneficia de un ROI exponential. 
 
Proprietatile comerciale vor lua un avant important in 2021, insa numai dupa ce vaccinurile isi vor dovedi eficacitatea, iar restrictiile si recomandarile pentru limitarea contactului social vor disparea.
 
Investitia in acest sector reprezinta o miscare buna pentru orice afacere mica, intrucat poate reprezenta baza unei constructii antreprenoriale viitoare. Mai mult, stim cu totii ca detinerea de imobiliare reprezinta o baza solida pentru accesarea de finantari rambursabile.
 
2. Social media manager
 
Sunt persoane pentru care retelele de socializare nu mai au niciun secret. In cazul in care esti un iubitor de social media, foloseste-ti talentul pentru a gestiona paginile de Facebook, Instagram, LinkedIn pentru companii sau persoane fizice cu notorietate. O pagina de Facebook care comunica atent cu publicul sau inseamna construirea unei relatii de incredere si de durata, insa nu toti au timpul necesar pentru a face asta. Fii tu managerul de social media pe care il cautau de atata timp!
 
3. Pensiune turistica
 
Chiar daca procesul birocratic poate fi mai lung, in final vei avea satisfactia de a primi turisti din toate zonele tarii sau chiar straini. Pentru ca serviciile vor trebui sa fie impecabile, acorda atentie deplina curateniei, preparatelor servite sau activitatilor de recreere. Implica-i pe membrii familiei tale, fiecare acolo unde isi poate aduce aportul.
 
Finalmente, merita explorata si varianta implicarii in furnizarea de servicii foto-video integrale. Aparitia pe piata a din ce in ce mai multe afaceri va da nastere si nevoilor de promovare.
 
Succes!
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: oportunitatiafaceri micipost-pandemie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.83 din 5 - 53 voturi.

Articole conexe

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

3 idei de afaceri mici pe care le poti porni chiar acum

de Florin Amariei
30 Iun 2021
Vrei sa fii antreprenor? Vrei sa ai o afacere de succes? Vrei sa fii independent din punct de vedere financiar si sa nu fii manageriat de nimeni...

7 idei de afaceri mici care fac profit

de Florin Amariei
17 Oct 2019
Sa pornesti o afacere nu e doar o idee, ci este vorba despre aplicarea acesteia in lumea reala. Infaptuirea ideii necesita efort, concentrare si, in...

Oportunitati noi de export in China facilitate de MMACA

de Florin Amariei
26 Iun 2019
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat (MMACA) anunta noi oportunitati de export in China pentru care statul va acorda un...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]