Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 afaceri cu care poti face bani rapid

de Florin Amariei 13 Dec. 2019 6966
3.89 din 48 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Notiunea de antreprenor de succes pare a fi departe de multi doritori, insa nu trebuie sa te cramponezi pe un anumit domeniu. Iata 4 afaceri cu care poti face bani rapid.

Daca ai o suma de bani pusa deoparte pentru a-ti garanta succesul intr-o anumita afaceri, atunci aceste 4 idei pot fi utile pentru tine!
 
Calculatoare (IT)
Atat de folositul termen IT vine de la englezescul „information technology”, care inseamna „tehnologia informatiei”. Mai pe romaneste, folosirea tehnicii de calcul. Domeniu care va „inghiti” si in 2019 firme noi care pot oferi servicii de software, o afacere profitabila la noi, avand in vedere ca Romania reprezinta in continuare una dintre cele mai bune piete de profil din Uniunea Europeana. Includem aici orice business care are la baza calculatorul, de la un blog la un magazin online.
 
Contabilitate
Domeniul financiar-contabil va fi mereu o „piata” importanta si foarte solicitata. Multe firme vor sa-si externalizeze acest serviciu, asa ca este inca loc destul pentru „new entry”. Mai ales ca o astfel de afacere nu necesita investitii mari. O firma de contabilitate mica, hai sa zicem 3 angajati si 12 clienti, poate evolua frumos in conditii de seriozitate si profesionalism, iar portofoliul de clienti poate creste constant.
 
Infiintarea de firme
Hatisul birocratic din administratia de stat de la noi este de nepatruns pentru cei mai multi dintre noi. Sau macar asa pare la prima vedere. Drumul lung de la hotararea de a-si face o firma la finalizarea actelor necesare constituie un domeniu in care mai este destul loc si cerere. O firma care face… firme poate fi o varianta viabila (si) in 2019. Mai ales pentru cei cu studii in domeniul juridico-administrativ. Odata pus la punct cu legislatia la zi, puteti fi dumneavoastra insiva un antreprenor care sa deschideti drumul altor antreprenor.
 
Tranzactionarea pe burse (Trading)
Tranzactionarea de actiuni este o afacerea fara varsta, care se dezvolta constant si consistent (si) in Romania. Se poate spune ca este un business inteligent, in care lucrati cu voi insiva pentru voi insiva, cand vreti, cat vreti si unde vreti. Profitul nu depinde decat de cunostintele dumneavoastra in domeniu si timpul investit. Nu aveti nevoie de o echipa, birou si alte hangarale, va este de ajuns un calculator si, repetam, o buna cunoastere a tehnicilor si, mai ales, a strategiilor de tranzactionare pe burse.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: afaceribanirapidantreprenor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.89 din 5 - 48 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

MAT: Linie de finantare dedicata studentilor antreprenori

de Bianca Tila
13 Apr 2023
Ministerul Antreprenoriatului si Turismului va crea o noua linie de finantare dedicata studentilor antreprenori. Initiativa este sustinuta si de...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]