Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 aspecte de care sa tii cont atunci cand vrei sa cumperi apartament intr-o zona turistica

de Idei de afaceri 14 Apr. 2022 1168
4 aspecte de care sa tii cont atunci cand vrei sa cumperi apartament intr-o zona turistica
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Visurile de mutare in doi sunt cele mai frumoase si probabil ca relatiile de durata impartasesc aceleasi valori si idealuri. Pasiunile si hobby-urile apropie si mai mult oamenii astfel ca, daca amandoi partenerii privesc spre acelasi orizont, sansele sa ramana impreuna persista trecerii timpului

Poate ca planuiesti alaturi de iubitul tau sa cumparati  rulota pentru calatorie, un teren la sat pentru a construi o casuta cocheta sau un apartament intr-un oras turistic. Daca doriti sa cumparati o locuinta intr-o zona cocheta si variata de pe plaiurile mioritice, trebuie sa cunoasteti cateva aspecte importante, tocmai pentru a face achizitia intr-un mod corect.

  1. Siguranta

Omul de astazi este cel mai ferit de pericole, de altfel sociologii considera ca la ora actuala, specia umana este cu adevarat in siguranta, spre deosebire de bunicii si strabunicii generatiilor actuale. Cu toate astea, din punct de vedere economic si social, situatia se schimba de la o zi la alta, astfel ca majoritatea oamenilor cauta locuinte sigure.
 

Daca iubesti zona Transilvaniei, atunci cauta apartamente de vanzare Sibiu, unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, dar informeaza-te asupra cartierelor sigure si cu infractionalitate scazuta din Sibiu.


Asigura-te ca scara de bloc dispune de un sistem de control acces si videointerfon, iar daca nu vei sta tot timpul in localitate ar fi bine sa te interesezi de un sistem de supraveghere, tocmai pentru a fi la curent cu ce se intampla in interiorul apartamentului.

  1. Constructia de calitate

Poate ca apartamentul in interior nu este aranjat, dar nu ar trebui acest lucru sa fie o piedica in calea visului vostru. Il puteti reamenaja voi daca ati inclus in buget si acest aspect. Cel mai important in acest caz este sa afli informatii despre structura blocului. Orienteaza-te spre blocurile de maximum patru etaje, care nu sunt la fel de vulnerabile in fata unui posibil seism grav.

  1. Cunoaste vecinii

Mai ales daca nu doriti sa va mutati definitiv aici si doar in sezonul rece sau pe timp de vara sa locuiti in Sibiu ar fi bine sa cunoasteti cat de cat vecinii. Cand mergeti la vizionarea apartamentului , itrati in discutie cu oamenii de pe scara, iar daca sunteti din ce in ce mai convinsi ca aceasta este alegerea corecta mergeti inca o data sa discutati cu ei, sa aflati pareri, sa cunoasteti detalii despre cheltuielile lunare si alte aspecte care va pot interesa. 

  1. Decideti ce vreti sa faceti pe viitor cu apartamentul

Daca vizitati Sibiul doar sezonier nu ar strica sa-l dati spre chirie. Puteti chiar discuta cu o persoana de incredere sa vina din cand in cand sa faca curatenie si sa primeasca turisti, atata timp cat ideea de Booking sua AirBnB este interesanta pentru voi. De altfel, ar fi pacat sa pierdeti din vedere acest aspect, avand in vedere ca un surplus financiar nu strica niciodata.


In concluzie, un apartament intr-o zona turistica este o investitie pe termen lung. Atata timp cat sunteti amandoi de acord cu un astfel de proiect, nu puteti face altceva decat sa porniti in cautarea locuintei perfecte pentru familia voastra.


Sursa foto: Unsplash.com

 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: apartamente de vanzaresibiuconstructie de calitate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]