Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri de succes in orase mici

de Florin Amariei 23 Iun. 2021 13151
4.14 din 107 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

A porni o afacere nu trebuie sa fie un chin. Iata ce poti pune la cale in orase mici pentru a obtine un profit lunar decent.

In Romania sunt suficiente orase mici in care poti crea idei de afaceri de succes, asadar e o ocazie buna pentru a porni ceva simplu si profitabil.
 
1. Magazin de cafea si bar
Daca ai deja astfel de de afaceri in localitatea ta, atunci stii ca nu sunt foarte multi clienti disponibili. Combina-le! Organizeaza ca acelasi local sa functioneze in prima parte a zilei sub forma de magazin de cafea, in care e o atmosfera relaxanta si placuta, iar dupa-amiaza sa fie locul ideal pentru o bautura alcoolica si discutii cu prietenii sau chiar si mici concerte.
 
2. Vape Bar/Shop
Oamenii din aglomerarile urbane sunt in cautare de noi experiente si isi doresc localuri in care sa se simta mai bine decat acasa. Sunt atrasi de nou, dar de ceva inedit care pastreaza un minim de confort personal. Vinde rezerve din diverse zone ale lumii, da-le acestora motive sa revina si sa exploreze multiplele optiuni disponibile. Pe langa asta, poti pune la bataie si bauturi sau mancaruri simple pe care le servesti celor care raman in localul tau.
 
3. Magazin cu mancaruri de specialitate
Intr-un oras mic ar functiona incredibil de bine un magazin specializat intr-un anume produs sau nisat pe o chestiune precum paine sau prajiturile! Lumea te va identifica mult mai usor drept un adevarat furnizor de produse bune si de calitate, asadar vei avea clienti recurenti.
 
4. Spalatorie auto automata
Pentru ca e destul de costisitor si stresant sa ai un angajat intr-o astfel de afaceri, cea mai buna varianta ar fi sa investesti intr-un serviciu automat, unde oamenii isi pot spala singuri masina exact asa cum vor si isi pastreaza baccsisul pentru ei insisi.
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceri de succesafaceri in orase miciafaceri in romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.14 din 5 - 107 voturi.

Articole conexe

4 Idei de afaceri de succes in domeniul artistic

de Camelia Diaconu
22 Feb 2019
Chiar daca poate suna a cliseu, afacerile de succes chiar exista. De ce spunem asta? Pentru ca exista o serie de argumente valide pe care le avem...

Trei oportunitati de afaceri in Romania

de Ideideafaceri.ro
03 Feb 2020
Ne indreptam cu pasi repezi spre a doua parte a anului 2018, insa asta nu inseamna ca timpul este pierdut. Iata 3 oportunitati de afaceri pe care le...

De ce investitorii straini vor sa deschida afaceri in Romania

de Alina Constantinescu
14 Sep 2016
Secretarul de stat in Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, Manuel Costescu a declarat ca tara noastra este pregatita...

Oportunitate de afaceri in Romania, exploatata mai mult de straini

de Marinache Horia Cristian
18 Aug 2015
In ultimii ani, beneficiile consumului de lapte de capra au fost promovate intens, ceea ce a suscitat si interesul fermierilor pentru afacerile cu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]