Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri de top pentru viitor

de Florin Amariei 10 Iul. 2020 8794
4.12 din 70 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Descoperirile tehnologice si avansul facut in domeniul IT ne conduc spre noi oportunitati pe care trebuie sa le pregatim inca de pe acum pentru a intampina cerintele si dorintele clientilor din viitor.

Desi vorbim despre viitor de parca ar fi vorba despre zeci de ani distanta, efervescenta cu care noutatile apar in fiecare zi ne arata ca provocarile pentru mediul de afaceri vor aparea in mai putin de 2-3 ani. Cei care deja sunt antreprenori trebuie sa se reinventeze in permanenta si sa prevada astfel de modificari ale comportamentului consumatorilor, in timp ce doritorii de a intra in afaceri trebuie sa intrevada oportunitatea ideala de a-si concentra eforturile in directia potrivita.
 
Va prezentam, asadar, 4 idei de afaceri de top pentru viitor.
 
1. Turismul in spatiu
Atentie! Nu vorbim doar de rachete sau avioane supersonice. Putem discuta chiar si de baloanele capabile sa te duca la marginea stratosferei. Lumea va fi din ce in ce mai instarita si va cauta noi metode de a explora pamantul, de a trai experiente unice pe care sa le poata impartasi.
 
Bineinteles, SpaceX va duce probabil oameni pe Marte sau un spatiu pentru un tarif "modic", dar asta nu inseamna ca nu poti si tu gandi o afacere completa care sa trezeasca noi simturi in oameni.
 
2. Turismul cu elicopterul si/sau barca
Vacantele din Romania vor trebui sa se reinventeze, intrucat compatriotii nostri nu mai cauta doar mese interesante sau bucatarie traditionala. Romanii (si alti turisti straini) isi doresc experiente care sa le completeze setea de aventura si sa le potoleasca curiozitatea.
 
In momentul de fata, tara noastra este ideala pentru tururi organizate cu barca sau elicopterul. Avem tot ce ne trebuie pentru desfasurarea unei astfel de initiative antreprenoriale din punct de vedere geografic. Singura componenta lipsa esti tu.
 
3. Robotii
Deja fac partea din viata multora dintre noi, chiar daca vorbim de AI conectat la un cloud. Robotii vor schimba piata fortei de munca, dar ne vor imbunatati, totodata, stilul de viata. Zeci de companii investesc deja milioane de dolari in dezvoltarea de roboti care sa poata munci intr-o zi la fel ca 10 sau chiar 15 oameni. 
 
Oportunitatea pentru antreprenori apare atunci cand vorbim de:
  • programare;
  • construire;
  • comercializare;
  • marketing;
  • dezvoltare.
 
Robotii pot fi o sursa reala de venit urias pentru cei care au viziune. Iti va trebui, insa, si finantare pentru a te asigura ca poti pune in practica ceea ce-ti doresti!
 
4. Farmacie online cu livrare
Farmacistii urmeaza sa faca parte din viata noastra in curand. Deja in SUA exista mai multe firme care ofera servicii de livrare a medicamentelor de catre un specialist autorizat, care iti poate face si anumite recomandari sau masuri.
 
In Romania, insa, acest tip de serviciu nu exista inca. Il poti crea chiar tu!
 
Oamenii vor prefera sa plateasca putin mai mult si sa nu mai stea la coada pentru o reteta sau pentru cateva pastile.
 
Nu uita ca ai nevoie de un plan de afaceri pentru a-ti pune in practica visul!
 
Succes! 
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceri viitorafaceri de topidei de afaceri romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.12 din 5 - 70 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]