Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri interesante si un bonus

de Florin Amariei 05 Mar. 2020 9871
4.22 din 36 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu exista domeniu din care sa nu poti face bani, asa ca noi iti propunem astazi 4 idei de afaceri si inca una pentru cei mai curajosi dintre noi.

Consultant de marketing pentru afaceri mici
Marketing-ul este vital si nu doar afacerile mari, complexe au nevoie de aceste servicii. Marketing-ul se adreseaza si afacerilor mai mici tocmai pentru a le scoate din anonimat, a le ajuta sa creasca.
 
Inflatable bounce
De la castele gonflabile, la topogane gonflabile, la trasee, toate sunt produse pe care cei mici le adora si pentru care parintii vor fi dispusi sa plateasca sume interesante pentru cei care se indreapta catre aceste idei de afaceri profitabile si mici. Investitiile nu sunt imense, insa nici de neglijat. Aveti nevoie de un producator serios de produse gonflabile, de o locatie strategica pentru care veti scoate ceva bani din buzunare, de vreme frumoasa si investitii solide in customer service.
 
Organizare de petreceri pentru copii
Copiii adora petrecerile si parintii au inceput de cativa ani sa inceteze sa le mai pregateasca singuri zilele aniversare. In schimb, trendurile ne spun sa angajam organizatori care sa se ocupe de fiecare detaliu si sa ne livreze rezultatele cele mai bune. Desigur, aceste servicii nu sunt destinate oricui, ci doar celor cu dare de mana. Si acestea sunt idei de afaceri mici si profitabile, idei de afaceri care nu necesita capital solid de investitii.
 
Consultanta de cariera
Nu stim ce vrem sa facem in viata si acest lucru ne poate distruge de-a dreptul si fara mari necesitati de explicatii. Nu ne permitem sa nu stim ce vom face si avem nevoie de cei mai buni specialisti care sa ne ofere serviciile de consultanta care sa ne ajute sa ne gasim drumul in cariera, in viata noastra profesionala.
 
BONUS! Firma de catering vegan/vegetarian
Faptul ca multi romani, din ce in ce mai multi chiar, se orienteaza catre regimul vegetarian sau catre cel vegani nu ne mai mira. Chiar si noi cochetam cu aceste idei care ne ajuta sa investim in sanatatea noastra. Veganii si vegetarienii traiesc mai mult, sunt mai energici, se bucura de o stare mai buna a sanatatii. Acestia sunt oameni mai dispusi sa isi asigure o dieta de top si vor apela si la serviciile firmelor de catering specializate in sectorul de interes pentru ei. Firmele de catering vegan si vegetarian reprezinta idei de afaceri de viitor, afaceri profitabile, bune pentru 2017 si care vor cunoaste o dezvoltare prielnica timp indelungat. Veganismul si vegetarianismul nu par sa paraseasca scena, din fericire.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceriafaceri interesanteidei de afaceri miciafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.22 din 5 - 36 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]