Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei 02 Nov. 2020 17557
4.28 din 197 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de timp.

Antreprenoriatul se afla intr-o faza incertitudine din cauza pandemiei, insa apetitul pentru afaceri nu se opreste niciodata.
 
Din capul locului, iti recomandam sa iti faci un plan de afaceri. Indiferent de ce alegi, este esential sa stii pe ce sume te bazezi, care e viziunea pe termen scurt, mediu si lung, cati bani poti cheltui, ce rezerve sunt necesare si cati angajati iti sunt necesari.
 
1. Lumanari pentru biserica
Nu o sa-ti vina sa crezi, dar lumanarile din parafina pentru biserici fac parte din categoria produselor cu cel mai mare profit. Da! Profitul poate ajunge la 3000%, deoarece costul real al unei lumanari este de cativa banuti. Partea mai putin usoara este vanzarea lor. Piata a fost de mult impartita si fara legaturi directe cu reprezentantii bisericii, va fi aproape greu sa-ti promovezi produsele.
 
Poti impacheta ideea sub forma de lumanari personalizate si sa gasesti locatii ambulante ideale pentru a le vinde.
 
2. Vata de zahar
Comercializarea vatei de zahar este o ocupatie care nu necesita eforturi excesive sau mari abilitati. In schimb, aceasta aduce un profit destul de indraznet, care depaseste 4000%. Iar daca mai ai si sucuri proaspete si gustari, cifra se mareste.
 
3. Figurine de gradina
Figurile de ipsos, care sunt folosite pentru a decora gradinile si parcelele se pot lauda cu un profit destul de mare (aproximativ 250%). Aceasta afacere este atractiva, datorita simplitatii procesului tehnologic si a micilor investitii initiale (aproximativ 3000 euro), care pot fi recuperate timp de 5 luni.
 
4. Magazin de flori
Magazinul de flori este o afacere care nu necesita procese foarte complexe sau un numar mare de angajati. Iti trebuie doar un ajutor sau poti sa te descurci chiar si singur. Pentru flori este stabilit un profit care poate ajunge la 300%. Poti deschide un butic de flori sau chiar un magazin (investitii de aproximativ 4500 euro), fara frica, caci iti vei recupera investitiile in mai putin de 6 luni. Unicul dezavantaj al unei astfel de afaceri este caracterul sezonier al cererii.
 
Orice ai alege, noi iti dorim succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceri miciafaceri miciafaceri profitabileafaceri mici 2021

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.28 din 5 - 197 voturi.

Articole conexe

6 idei de afaceri profitabile pentru cei care nu vor timp liber

de Florin Amariei
04 Aug 2020
Esti activ si iti place sa faci bani din efortul propriu? Avem 6 idei de afaceri profitabile pentru tine. Nu uita, insa, ele au potential doar daca...

4 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
08 Iun 2020
Daca vrei sa intri in lumea complicata (dar frumoasa) a antreprenoriatului, atunci avem 4 idei de afaceri care vor fi profitabile si in 2020....

3 idei de afaceri mici pe care le poti porni chiar acum

de Florin Amariei
30 Iun 2021
Vrei sa fii antreprenor? Vrei sa ai o afacere de succes? Vrei sa fii independent din punct de vedere financiar si sa nu fii manageriat de nimeni...

7 idei de afaceri mici care fac profit

de Florin Amariei
17 Oct 2019
Sa pornesti o afacere nu e doar o idee, ci este vorba despre aplicarea acesteia in lumea reala. Infaptuirea ideii necesita efort, concentrare si, in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]