Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri nisate in care poti investi cu incredere

de Florin Amariei 08 Mar. 2021 9435
4.22 din 36 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din dorinta de a fi antreprenori, unii se implica in afaceri care exista deja de mult timp pe piata sau aleg sa prinda o bucata la care sunt deja asezati prea multi giganti. Uneori iese, alteori pierzi bani multi.

De aceea, noi va propunem astazi 4 idei de afaceri nisate in care poti investi, intrucat rata de succes este mare. Poate profitul nu va fi acelasi ca la un business maret, dar vei avea un flux continuu de lichiditati in companie.
 
1. Creme naturale pentru femei
Nici noi n-am stiut ce potential urias se ascunde aici. Femeile castiga din ce in ce mai bine in Romania, iar din dorinta de a fi profesioniste care nu uita de imaginea proprie, acestea apeleaza la produse cosmetice mai scumpe, dar de calitate! Fa un parteneriat cu cineva care face cineva asta sau propune-le o metoda de distribuire la nivel national. Strange beneficiile, apoi. Spre exemplu, Mrea. Dragomirna are un astfel de business pus la punct.
 
In plus, nu te forteaza nimeni sa lucrezi pentru produsele cuiva. Poti cumpara direct de la furnizor si apoi sa le distribui cu incredere pe propriul tau site.
 
2. Mancare personalizata pentru animale
Credeai ca doar copiii primesc tort? Proprietarii de animale de companie isi rasfata din ce in ce mai mult acesti membri de familie. Daca ai un mic talent in zona aceasta de gatit si "ferchezuit", atunci ai putea pune la punct o afacere prin care oferi mancare pentru animalute personalizata. Lasa-ti imaginatia sa zboare si foloseste doar ingrediente de calitate!
 
3. Tricouri personalizate
Din dorinta de a fi unici, oamenii apeleaza la tot felul de trucuri vestimentare. Unii vor sa afiseze anumite mesaje pe hainele lor, in timp ce unii chiar vor sa aiba alaturi de ei personajul lor preferat dintr-un film sau dintr-o animatie. De ce sa nu le oferi tu aceasta ocazie?
 
E suficient sa iti achizitionezi aparatura necesara si sa realizezi minimum 10 comenzi impecabil la care sa adaugi si un mic cadou. E bine sa iti faci clientii fericiti si sa ii surprinzi placut. 
 
4. Inchiriere haine de la branduri de lux
Din dorinta de a impresiona la o intalnire sau eveniment, unele persoane prefera sa inchirieze anumite piese vestimentare. E simplu de pus la punct si banii vor veni cu siguranta.
 
Orice ai alege, noi iti dorim succes!
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afacerinisateinvestiincredere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.22 din 5 - 36 voturi.

Articole conexe

Meta Estate Trust anunta noi investitii

de Bianca Tila
21 Sep 2023
Fondul de investitii Meta Estate Trust anunta vanzarea celor 40% din partile sociale detinute in Redport Properties SRL, dezvoltatorul proiectului...

BVB inregistreaza un numar istoric de investitori activi

de Bianca Tila
18 Sep 2023
Bursa de Valori Bucuresti a ajuns la un numar istoric de investitori, respectiv 160.000 de investitori directi si 520.000 de investitori care isi...

Piata de investitii imobiliare din Romania si-a dublat tranzactiile

de Bianca Tila
08 Iun 2023
Investitiile imobiliare din Romania au incheiat primul trimestru cu 120 milioane de euro. Fata de primele trei luni ale anului 2022, rezultatul de...

Investitiile pe piata imobiliara din Romania au crescut cu 39%

de Bianca Tila
24 Apr 2023
In Romania, investitiile pe piata imobiliara au depasit 1,26 miliarde de euro, anul trecut. Acest fapt subliniaza un avans de 39% comparativ cu anul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]