Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri profitabile New Age

de Florin Amariei 14 Feb. 2019 4482
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Revolutia digitala aduce tot mai multe locuri de munca create in domenii conexe IT-ului, insa afacerile care fac profit pot fi si din alte domenii. Iata 4 sugestii de afaceri profitabile New Age.

Romania se aliniaza cu pasi mici, dar concreti tendintelor mondiale. Cel putin in centrele urbane, acest lucru este valabil. Trendul de a adopta lucruri vazute prin Occident si chiar Orient este unul crescator. Iata, asadar, care sunt cele 4 idei de afaceri profitabile New Age pe care ti le propunem.
 
1. Fast-food sanatos
Nu trebuie sa te lasi pacalit de aparente. Fast-food-urile clasice sunt din ce in ce mai profitabile pentru ca ofera mancare variata si aromata la preturi mici si in cantitati mari. Chiar daca acest lucru este valabil pentru majoritatea muncitorilor (indiferent de ceea ce presteaza), nu uita ca exista un segment de populatie care poate sa ceara si lucruri mai bune, de calitate, fresh pentru care sunt dispusi sa scoata mai mult din buzunar.
 
Fast-food-ul sanatos este o astfel de afacere. Iti trebuie o dubita pe care sa o transformi intr-o mini-bucatarie, unde asamblezi produsele la vedere. Clientii trebuie sa aiba incredere in preparatele tale si in prospetimea pe care tu le-o oferi. Poti face sandwich-uri cu ingrediente bio si bauturi calde din plante uscate. Acest tip de afacere iti poate asigura un venit confortabil si nu necesita nici prea mult efort. E drept, vei avea nevoie de o suma de minim 7-8 mii de euro cu care sa pornesti la drum.
 
Odata ce iti creezi o retea de clienti, vei putea sa iti cresti afacerea prin adaugarea de produse noi putin mai scumpe care iti vor mari profitul.
 
2. Studio de yoga
Yoga, in mod surprinzator, devine din ce in ce mai populara la noi, asadar un loc in care oamenii pot sa se antreneze corespunzator poate fi o idee de afacere profitabil New Age. Va trebui sa ai un spatiu cu vedere la natura si antifonat bine pentru a nu permite deranjarea sesiunilor. Il poti chiar si inchiria, dar e important sa-l decorezi corespunzator acestei activitati.
 
In SUA din 2016 si pana acum s-au apucat de yoga peste 20,4 milioane de oameni, pe langa cei 30,6 milioane care practicau asta deja.
 
Daca te pasioneaza, atunci poti fi si instructor. In plus, dupa un timp poti sa pui la vanzare si articole vestimentare care corespund activitatii de yoga. 
 
3. Casute mici
Oamenii nu mai sunt atat de doritori de case mari, spatioase, in care sa adune tot felul de vechituri. Daca te-ai gandit vreodata ca vrei sa te apuci de imobiliare, atunci poti incerca sa construiesti case mici, dar multifunctionale. Fii atent la standardele arhitecturale noi, intrucat vei putea folosi mai multe modele noi de utilizare a spatiului de interior. Creativitatea este apreciata de noii clienti.
 
Atentie! Vorbim de case pe pamant, nu apartamente la bloc! Asadar, e clar ca e nevoie si de putin spatiu verde.
 
4. Accesorii VR
Realitatea virtuala si realitatea augmentata devin tot mai prezente. Daca esti pasiona de IT, atunci poti sa realizezi o afacere in domeniul acesta cu accesorii oferite la un pret bun. Poti chiar sa le inchiriezi intr-o sala mica de gaming. 
 
Orice ai alege, iti dorim succes! Nu uita sa iti faci planul de afaceri pentru a te asigura ca iti vei duce misiunea antreprenoriala la bun sfarsit!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afacerinew age

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]