Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri usoare pentru tineri

de Florin Amariei 31 Ian. 2020 9329
4.01 din 47 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fie ca esti student sau proaspat absolvent, e important sa stii ca poti sa iti deschizi o mica initiativa antreprenoriala. Iata 4 idei de afaceri usoare pe care le poti pune in practica.

Alege ce iti face ochiul si porneste-ti propria companie! Va fi greu la inceput, insa banii vor fi din ce in ce mai multi, daca vei fi serios/serioasa.
 
1. Deschiderea unui magazin online in diverse domenii
Este cea mai simpla afacere posibila! Nu aveti nevoie de sediu, angajati, depozite sau masini. Doar cu o conexiune la Internet, puteti controla activitatile firmei de oriunde va veti afla.
 
Puteti comercializa produse proprii sau marfa cumparata de la mai multi furnizori. Puteti testa foarte usor care produse "merg" si care nu. Si asta fara sa detineti efectiv acel produs. Puteti sa deschideti un magazin electronic fara sa aveti marfa pe stoc, comandand produsele de la furnizorul dvs. abia dupa ce veti avea comenzi ferme pentru ea. Avantajul la un magazin online este ca puteti reduce mult din costurile unui produs. Aceste costuri sunt, pentru o afacere clasica, cele legate de distributie, stocare si vanzare. Daca aveti un site optimizat si preturi atractive, nu va dura mult timp pana cand clientii va vor gasi si afacerea va prinde si va aduce profit.
 
2. Asistenta tehnica in instalarea programelor de calculator
Avand in vedere ca aproape orice student detine un computer sau un laptop si nu toti sunt absolventi de informatica sau detin cunostinte tehnice, baza de clienti este destul de mare si la indemana.
 
Asa ca, daca stiti sa instalati diverse software-uri, sa va ocupati de intretinerea calculatoarelor sau sa oferiti explicatii cu privire la diverse probleme tehnice care pot aparea, aceasta este afacerea potrivita pentru dvs. Pentru promovare, puteti utiliza recomandarile colegilor sau puteti pune anunturi in diverse locuri: camine, cantina, etc.
 
3. Afaceri din crearea sau administrarea de site-uri
Aveti experienta in HTML si grafica? Puteti castiga bine din crearea de site-uri pentru firme mici. Se pot castiga de la 200 la 1.000 de lei pentru un site, in functie de complexitatea acestuia, dar preturile pot urca pana la 4.000 de lei sau chiar mai mult. Asadar, daca sunteti pasionat si aveti cunostinte in domeniu, aceasta afacere ar putea sa fie foarte profitabila.
 
Daca va place acest domeniu si vreti sa stati pe Facebook cu un rost, invatati si cititi tot despre retea, deschideti mai intai o pagina proprie, experimentati si apoi oferiti-va serviciile brandurilor sau agentiilor care au nevoie de administrare pentru paginile lor de Facebook.
 
4. Activitati de design
Daca aveti talent in design si stiti sa folositi diverse programe de design cum ar fi CorelDraw, Photoshop, QuarkXPress, etc. puteti sa va oferiti serviciile pe zona asta, fie altor studenti care au mici afaceri, fie unor profesori cu care va intelegeti si stiti ca au nevoie de astfel de servicii: carti, studii, articole. Pentru a castiga mai multi clienti va puteti face un portofoliu de lucrari online si offline pe care sa il aratati atunci cand vreti sa va oferiti serviciile. Pentru o astfel de afacere, aveti nevoie de un computer, programe de design si o imprimanta (desi puteti folosi serviciile unor centre de copiere).
 
In ceea ce priveste promovarea afacerii, un logo interesant si carti de vizita atractive pe care sa le distribuiti peste tot v-ar ajuta sau un website de prezentare pe care sa va puneti portofoliul cu lucrari si o lista cu serviciile oferite.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceritineri2019

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.01 din 5 - 47 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]