Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei pentru a-ti incepe mica afacere

de Adrioaie Ruxandra 15 Apr. 2014 6727
4.92 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ca antreprenor este imposibil sa nu ai un venit din afacerea ta. Acest lucru se intampla atunci cand obiectivul tau are toate sansele sa nu fie ignorat de un investitor care sa te sprijine. Un antreprenor poate gasi orice fel de idei care sa-i aduca bani, si pentru acest lucru limita de varsta este irelevanta. Cei mai bine cotati antreprenori sunt, conform sondajelor, cei peste 30 de ani.

Iata mai jos 4 idei de afaceri posibile care iti vor aduce profit:
 
1. Afaceri ecologice
 
Afacerile care presupun colectarea deseurilor si reciclarea acestora nu erau atat de luate in serios, nici in Romania, nici in S.U.A. In ceea ce ne priveste pe noi, acest gen de firme au nevoie de un capital destul de mare pentru a supravietui pe piata (nu din cauza concurentei, ci din cauza cererilor mari), luand in calcul utilajele care fac mai toata afacerea. 
 
Mancarea organica a devenit consumata mai lesne decat cea traditionala, astfel incat populatia tinde spre “energia verde”, asadar inca o idée ar fi sa deschizi un green-food in locul unui fast-food. 
 
Este sanatos sa facem miscare si sa renuuntam la gazele de esapament si la confortul masinilor. Bicicleta ramane in continuare arama “devastatoare” a poluarii. Poti deschide si un atelier pentru reparat biciclete, vei avea clienti mai mult ca sigur.
 
2. Centre de ingrijire pentru animale
 
De ce sa nu ne rasfatam si prietenii cei mai buni? Asa cum noi vrem stari cat mai relaxate, si cainii sau pisicile (sau orice animal ati prefera) merita ce este mai bun. O clinica avand ca scop ingrijirea si rasfatarea animalului de companie este o idee de afacere cu un cost ridicat, ce-i drept, dar succesul nu va intarzia sa apara. Daca esti iubitor de necuvantatoare si ai unul deja acasa, atunci fie ca afacerea sa inceapa!
 
3. Aplicatiile de pe smartphone-uri si tablete
 
Tabletele si smartphone-urile au zguduit natiuni intregi de la prima lor aparitie pe piata. Odata cu aparitia acestora, s-au lansat si aplicatiile diverse. Faptul ca aplicatiile permit utilizatorilor anumite beneficii pentru utilizarea dispozitivului este un plus pentru marile companii care le-au produs.

Veniturile sunt din ce in ce mai mari in ceea ce priveste descarcarea aplicatiilor, pentru ca, intr-un fel, acestea sunt niste accesorii invizibile pentru dispozitive. Daca te pricepi in IT si crezi ca poti lansa o aplicatie inedita (ceva nemaivazut si fara concurenta), cucereste un investitor si pune-ti pe picioare afacerea. In mai putin de doua luni vei obtine triplu fata de suma primita ca fond de starting.
 
4. Site-urile de matrimoniale
 
Dintotdeauna, cei singuri si neintelesi vor cauta o cale de a socializa si de a intra in legatura cu alti oameni prin internet. Concurenta este accerba, sunt nenumarate site-uri care ofera serviciul de dating. Ideea de baza a oricarei afaceri este sa aduci ceva inedit site-ului tau (pe langa platforma, estetica, politica ta, politica userului si nevoile lui).

Poti intra pe cateva site-uri de matrimoniale si dating din Romania si sa observi care sunt topicurile si ce cauta oamenii de fapt. Nu in ultimul rand, fa-ti site-ul cat mai popular. O promovare inteligenta iti va aduce intotdeauna venituri mai mult decat potrivite.
 
Sursa: income.com


Tags: afaceriafacereprofitmica afacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.92 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Anul 2022, cel mai profitabil pentru companiile romanesti. Ce se intampla in 2023?

de Bianca Tila
21 Aug 2023
Anul trecut, companiile romanesti s-au bucurat de venituri si profituri fara precedent. Pentru acest an se previzioneaza, in continuare, cresterea...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]