Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 afaceri cu bani putini care iti pot asigura succesul in 2016

de Alina Constantinescu 05 Oct. 2016 8845
4.23 din 55 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

2016 este un an bun pentru a pune in practica visele printr-o afacere cu costuri mici. Demararea unei afaceri cu investitie redusa implica o analiza atenta si o planificare detaliata a bugetului, inspiratie si determinare. Ai curaj sa faci pasul spre antreprenoriat?

Afacere cu produse handmade

Se dovedeste a fi o afacere profitabila si de perspectiva deoarece exista o cerere foarte mare pentru acest tip de produse. E genul de afacere potrivita pentru personale indemanatice, creative, care vor sa isi suplimenteze veniturile.

Activitatea este placuta, relaxanta si se poate desfasura la domiciul personal sau in timpul liber. Investitia initiala este redusa, asadar poti realiza felicitari handamade, genti, martisoare, bijuterii, etc.

Citeste AICI povestea unei afaceri cu papusi lucrate manual>>

Magazin online

Una dintre afacerile care se incep cu bani putini este si cea cu un magazin online. Probabil ca si tu cunosti multi oameni care si-au deschis magazine online. Nu, nu este o moda. Este o afacere care a inceput sa prinda contur in Romania si sa aduca profituri uriase celor care o demareaza.

Dulceturi si muraturi

Deschiderea unei afaceri online este o idee buna pentru ca investitia este relativ mica si activitatea se desfasoara la domiciu. Le poti vinde in propriul magazin online, in marile centre comerciale, la restaurante.

Afacere cu prajituri facute in casa

Prajiturile facute in casa, dupa retete traditionale, sunt mult mai gustoase decat cele din comert, care sunt pline de aditivi alimentari. Afacerea cu prajituri dupa retetele bunicii este una infloritoare ca dovada a faptului ca se poate obtine profit si din afaceri mici conduse prin munca bine facuta si pasiune pentru calitate.

Citeste AICI povestea lui Cristian din Brasov, care a renuntat la postul de director in multinationala si a deschis o afacere cu prajituri>>

Cosmetice naturale

O afacere cu cosmetice naturale are sanse mari de succes pentru ca cererea pentru sapunuri, creme si lotiuni bio este tot mai mare, tot mai multe persoane optand pentru produsele cu ingrediente naturale.

Produsele cosmetice din comert sunt pline de substante care afecteaza functionarea organismului, asadar nu vei da gres cu aceasta afacere!


Tags: afaceri miciafaceri cu bani putinafaceri de succesafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.23 din 5 - 55 voturi.

Articole conexe

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

6 idei de afaceri profitabile pentru cei care nu vor timp liber

de Florin Amariei
04 Aug 2020
Esti activ si iti place sa faci bani din efortul propriu? Avem 6 idei de afaceri profitabile pentru tine. Nu uita, insa, ele au potential doar daca...

4 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
08 Iun 2020
Daca vrei sa intri in lumea complicata (dar frumoasa) a antreprenoriatului, atunci avem 4 idei de afaceri care vor fi profitabile si in 2020....

7 idei de afaceri cu bani putini

de Florin Amariei
17 Mar 2020
Avand in vedere ca traversam o perioada sensibila din punct de vedere economica si ca tara noastra se afla in stare de urgenta, ne-am gandit sa va...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]