Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Afaceri cu bani putini - le poti incepe oricand

de Camelia Diaconu 16 Iun. 2020 13703
4.13 din 63 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa lucrezi doar pentru tine, insa nu ai un buget foarte mare disponibil, mai jos iti spunem cateva idei de afaceri pe care le poti incepe oricand, cu bani putini, dar cu profit generos.

Antreprenoriatul este o provocare pe care multi dintre noi suntem dispusi sa o incercam, insa ne oprim atunci cand bugetul nu este unul promitator, ori ideea de afaceri nu este bine gandita. Din fericire, sa iti incepi o afacere nu mai este chiar atat de dificil precum ai crede, doarece exista o multime de idei profitabile ce pot fi foarte usor puse in practica si mai ales, ce pot aduce satisfactii financiare. Daca nu stii catre ce idee sa te orientezi, mai jos ti-am facut o lista cu cinci dintre cele mai profitabile afaceri. Nu ai nevoie de zeci de mii de euro pentru a le incepe, ci doar de perseverenta si curaj. 

 
Asistent personal. Un business care iti poate aduce satisfactii si mai ales iti poate creste sansele de a ajunge cat mai sus. Un asistent personal inseamna sa te implici sa ii ajuti pe ceilalti sa isi rezolve treburile in timp util, sa le stabilesti o agenda organizata, practic sa gasesti cele mai bune solutii pentru a le acoperi nevoile. Cat timp esti o persoana foarte bine organizata si ai abilitati de comunicare, acest business poate fi floare la ureche, iar veniturile sunt considerabile.

 
Agentie de publicitate online. Mai exact, poti administra conturile de social media ale mai multor companii, poti crea campanii publicitare in social media sau poti face SEO pentru companiile mici, aflate la inceput de drum. O agentie de publicitate online iti poate aduce castiguri valoroase deoarece totul se intampla in mediul online, publicul este unul numeros, iar companiile au nevoie de ajutor in acest domeniu. 

 
Traducator. Daca stii foarte bine una sau mai multe limbi straine, atunci iti va fi foarte usor sa faci bani din asta. Cel mai bine ar fi sa stii o limba nu foarte circulata la noi, precum araba ori japoneza, deoarece acestea sunt foarte bine platite de catre marile companii care cauta servicii de translator pentru diferite evenimente ori intalniri de afaceri.

 
Make-up artist/Hair-stylist. O idee de afaceri pe care o poti desfasura usor la domiciului si care intotdeauna va avea cerere din partea clientilor. Daca esti pasionat/a de acest domeniu si nu vrei sa mai lucrezi pentru altii, cel mai usor este sa iti deschizi pe cont propriu o afacere. Avand in vedere ca poti lucra foarte usor la domiciliu, costurile nu vor fi prea mari, iar profitul va si substantial.

 
Antrenor personal de fitness. Mai exact, sa faci antrenamente personalizate pentru mai multi clienti. Poti lucra impreuna cu ei, la ei acasa, dar si la sala de sport sau chiar in aer liber. Daca iti place sportul, atunci ajuta-i si pe ceilalti sa se mentina sanatosi si relaxati. Este o afacere care iti poate aduce castiguri valoroase, mai ales ca investitia este una minima.
 
Cinci idei de activitati pe care le poti transforma foarte usor in afaceri valoroase, cu potential urias de crestere.
 


Tags: afaceri cu bani putiniidei de afaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.13 din 5 - 63 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]