Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Domenii de afaceri care iti pot aduce profit

de Camelia Diaconu 10 Aug. 2020 8006
4.3 din 22 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vedem tot mai des mici afaceri care esueaza inca din primul an de activitate, chiar daca in spate pare ca au avut un plan de afacere corect. In realitate, singura metoda de a rezista intr-un business este sa alegi domeniul potrivit. Iata cateva domenii care promit afaceri profitabile inca din primul an de la deschidere!

In prezent, in urma unor mai multe studii realizate de catre companiile de profil, s-a demonstrat faptul ca unele dintre domenii sunt cu mult mai profitabile fata de altele. Spre exemplu, serviciile de contabilitate par a fi cele mai profitabile din toate timpurile. Asadar, iata de unde poti obtine profituri mari, chiar daca afacerea este una mica.
 
Servicii de taxe si salarizare. Contabiltatea este un domeniu important indiferent de conditii. Ai nevoie de servicii de contabilitate pentru orice tip de business, iar profitul pe care il poate aduce o firma de contabilitate este unul generos avand in vedere ca nu ai nevoie de investitii mari in echipamente sau alte instrumente. Costurile initiale sunt foarte mici.
 
Inchiriere bunuri imobiliare. Proprietarii care aleg sa isi inchirieze locuintele ori care dau spre inchiriere spatii comerciale si terenuri sunt considerati oameni cu afaceri profitabile. Chiar daca la inceput, achizitionarea unui imobil poate fi una costisitoare, aceasta se amortizeaza singura ulterior. Beneficiile sunt majore pe termen lung, la fel si profitul deoarece tot mai multi oameni prefera sa inchirieze un imobil decat sa il cumpere.
 
Servicii de management pentru companii. Orice companie cu mai multi angajati are nevoie de o gestionare corecta a managementului. Acest serviciu poate fi oferit de catre o companie care doar cu asa ceva se ocupa. Investitia nu este una majora deoaree este nevoie doar de birouri private, spatii mici care sa ajute in ceea ce priveste deciziile de management si strategiile organizationale.
 
Cabinete stomatologice. Industria stomatologica reprezinta una dintre cele mai profitabile afaceri mici. Chiar daca vorbim de costuri mari initiale pentru achizitionarea echipamentelor necesare, un cabinet stomatologic iese repede pe profit avand in vedere numarul mare de pacienti care are nevoie de tratamente. Includem aici si cabinetele medicale precum cele de psihiatrie ori pediatrie care sunt extrem de cautate de catre pacienti. Au nevoie de investitii considerabile in tehnologie si consumabile, insa aduc profit pe termen lung.
 
Servicii cadastrale. Din punct de vedere al profitului, serviciile cadastrale se afla in topul afacerilor profitabile. Vorbim aici despre orice tip de afacere care are legatura cu constructiile. Toate inregistreaza niveluri mari de profit.
 
Putem bifa pe lista afacerilor de succes si domeniul de vanzari si inchirieri automobile. Domeniul ramane unul profitabil deoarece oamenii investesc constant in masini pe care ulterior le inchiriaza pentru diferite ocazii.
 


Tags: afaceri profitabiledomenii profitabile de afaceriafaceri de succesafaceri mici profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.3 din 5 - 22 voturi.

Articole conexe

6 idei de afaceri profitabile pentru cei care nu vor timp liber

de Florin Amariei
04 Aug 2020
Esti activ si iti place sa faci bani din efortul propriu? Avem 6 idei de afaceri profitabile pentru tine. Nu uita, insa, ele au potential doar daca...

4 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
08 Iun 2020
Daca vrei sa intri in lumea complicata (dar frumoasa) a antreprenoriatului, atunci avem 4 idei de afaceri care vor fi profitabile si in 2020....

4 idei de afaceri de succes in orase mici

de Florin Amariei
23 Iun 2021
A porni o afacere nu trebuie sa fie un chin. Iata ce poti pune la cale in orase mici pentru a obtine un profit lunar decent. In Romania sunt...

Afaceri profitabile pe care le poti incepe cu mai putin de 5.000 de euro

de Camelia Diaconu
27 Iun 2019
Din teama de a nu da faliment, multi dintre antreprenorii aflati la inceput de drum isi doresc sa nu investeasca sume mari de bani intr-un business....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]