Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 evenimente si afaceri pentru Ziua Indragostitilor. Stii tu - Valentine's Day

de Nita Alina 01 Feb. 2016 3779
4.1 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Se apropie Ziua Indragostitilor cu pregatiri, emotii, intrebari (oare ce sa-i ofer?), sugestii si oferte variate. Ai de unde alege!

Pentru toti indragostitii, iata  5 sugestii si de la noi!

1. Targul Indragostitilor, Bucuresti Mall si Plaza Romania

In perioada 9 - 14 februarie in Bucuresti Mall - Vitan si intre 10 – 14 februarie 2016, in Plaza Romania, va avea loc un targ special pentru indragostiti. Targul indragostitilor va oferi cu aceasta ocazie cea mai variata si rafinata selectie de cadouri, intr-o atmosfera unica de rasfat si distractie.

"Sufletele pereche vor vibra pe acorduri de muzica, iar cei mai indrazneti vizitatori isi vor pecetlui iubirea cu verigheta sau inelul de logodna. Daca esti timid, te ajutam sa alegi din cele mai fanteziste aranjamente florale naturale sau cu gust de ciocolata", declara organizatorii targului.

De asemenea, cele doua centre comerciale vor oferi clientilor o gama de cadouri cu mesaje personalizate adresate celor dragi, care ii pot ajuta pe cei care se iubesc sa isi exprime sentimentele cu ajutorul cuvintelor alese si a citatelor celebre.


2. In Baia Mare - Declara-ti iubirea la Gold Plaza!

O surpriza „altfel” de Valentine's Day. Si anume, cum ar fi ca mesajul tau de dragoste sa apara pe ecranul luminos de pe fatada Gold Plaza?
 
Intre 1 si 10 februarie, trimite la info@goldplaza-baiamare.ro un mesaj de dragoste pentru jumatatea ta, eventual si o poza cu voi doi, iar pe 14 februarie, pe fatada Gold Plaza vor aparea cele mai mari declaratii de dragoste. La propriu!


3. Cadouri comandate online

Daca nu ai timp sa umbli pe la targuri sau prin magazine, pe site-ul www.giftexpress.ro, gasesti o gama larga de cadouri pentru iubite. Asta iti va usura cautarea cadoului potrivit pentru ziua indragostitilor. Aici gasesti, de la ursuleti si inimioare din plus pana la bijuterii, dulciuri si alte tipuri de cadouri personalizate.

4. Flori, flori, flori
cuibis.ro - este o florarie online cu flori pentru ziua intragostitilor si sfaturi pentru alegerea lor.

5. Talisman in Orasul cu Chef de Dragoste

La renumita Berarie H, din Bucuresti, in data de 14 februarie, de ziua indragostitilor, canta pentru tine trupa Talisman. Astfel,  Beraria H se transforma in Orasul cu Chef de Dragoste. Poti sa petreci o seara speciala Valentine's Day, cu iubita ta.



Tags: ziua indragostitilorvalentine sa daycadouritargul indragostitilorindragostiti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.1 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Cadouri exclusiviste de Sarbatori, invelite in ambalaje handmade

de Dan Iacobescu
25 Dec 2015
Marta's Gift, un magazin online, cu sediul fizic in Oradea, jud. Bihor, ofera cadouri de tip 'gourmet', produse care nu se gasesc in orice...

Au luat fonduri de la stat cu SRL-D si fac afaceri din vanzarea de cadouri personalizate

de Idei de afaceri
29 Oct 2014
Carmen si Sebastian Bogdan, doi tineri soti, au preluat in urma cu sase ani o firma de personalizari cadouri din Cluj-Napoca. "Nu stiam nimic despre...

Afacere cu cadouri personalizate

25 Feb 2010
De multe ori suntem pusi in fata unei mari dileme: ce sa iau de ziua de nastere a sotiei sau a sotului, a copiilor  a iubitei sau iubitului...

Oportunitati de afaceri - Magazin specializat pe cadouri

de Cristian Gerea
14 Aug 2017
Este vorba de un magazin in care cumparatorii pot gasi cu usurinta cadoul dorit, indiferent de ocazie, impachetat intr-un mod atragator si ingenios....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]