Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de afaceri care raman profitabile

de Florin Amariei 10 Oct. 2019 7328
4.04 din 56 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Anul 2019 a cunoscut o crestere a proiectelor in derulare pentru unele companii romanesti, insa am marturisit cu totii un apetit mai mare pentru a porni o afacere. De aceea, iti propunem aceste 5 idei de afaceri care raman profitabile.

Tot mai multe analize releva faptul ca afacerile ar trebui sa foloseasca cu mai multa prudenta fondurile, iar antreprenorii sa incerce sa reduca din cheltuielile care nu sunt necesare. In cazul in care esti ingrijorat/a, iata 5 idei de afaceri care raman profitabile pentru cel putin 3 ani.
 
Dezvoltare de software
Cand orice business are cel putin o componenta online si cand se dezvolta tehnologii Internet of Things (IoT), cu implicatii care nu sunt cunoscute in totalitate, dezvoltatorii de software sunt la mare cautare. Este o activitate care se poate desfasura in cadrul unei companii sau in regim de freelancer, asa ca optiunea apartine fiecarui dezvoltator. Cu investitii suportabile, cu rabdare si cu multa ambitie, un dezvoltator isi poate face un portofoliu de aplicatii si proiecte de software pe care se va putea baza pentru proiecte din ce in ce mai complexe si profitabile.
 
Firma de relocare
Mutarea unei firme cu cateva sute de angajati intr-un nou birou poate fi un cosmar din punct de vedere logistic. Tocmai de aceea, este de preferat ca aceasta relocare sa fie facuta cu o firma specializata. Deocamdata cererea pentru astfel de servicii este mai mare decat oferta, asa ca oportunitatile sunt mari. Pentru a oferi aceste servicii, este nevoie de mijloace de transport adecvate, de echipamente pentru transport si de mai multe echipe de oameni instruiti. Procesul de relocare are etape clar definite si, daca este respectat, toata procedura va decurge conform programului agreeat cu clientul. Costurile initiale nu sunt mici, dar pe o piata dinamica, in care apar mereu noi spatii de birouri, contractele de relocare se pot aduna repede.
 
Consultanta SEO 
Lupta intre companii se muta incet incet in online si fiecare potential avantaj trebuie valorificat. Toata lumea este constienta ca o pozitie cat mai buna in motoarele de cautare creste vizibilitatea si, implicit, afacerile. Optimizarea site-urilor, pentru cresterea traficului, depinde de un specialist SEO, iar o astfel de persoana poate face o afacere de success din aceasta activitate.
 
Firma de reciclare si colectare 
Reciclarea incepe sa nu mai fie doar o forma fara fond la nivel national. Reglementarile tot mai stricte in acest domeniu obliga firmele si persoanele fizice sa colecteze si sa recicleze. Acolo unde acest serviciu nu poate fi asigurat de autoritatile publice locale, se apeleaza la firme private specializate in recilarea maselor plastice, cauciucului, sticlei, deseurilor medicale, uleiului uzat, bateriilor, anvelopelor, deseurilor chimice etc. Cu investitii in echipamente de colectare si transport si cu personal specializat se poate pune pe picoare o afacere profitabila si utila pentru comunitate.
 
Cultivarea plantelor medicinale si aromatice
Fara sa necesite suprafete foarte mari de teren, plantele medicinale sunt culturi in general rezistente la schimbarile climatice si la majoritatea daunatorilor. Nu necesita lucrari de intretinere foarte complexe si  costurile de infiintare a culturilor sunt mici, raportat la veniturile din vanzarea recoltei. Cultura de lavanda este una dintre cele mai intalnite in 2019, in Romania. Plantele medicinale si aromatice se folosesc in industria farmaceutica, alimentara sau pentru produse cosmetice, cererea fiind mare in special de la companii din SUA, Canada, Germania, Franta, Italia sau Elvetia.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceriprofitabileidei care fac baniidei de afaceri bune 2019

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.04 din 5 - 56 voturi.

Articole conexe

Idei profitabile de afaceri la domiciliu

de Idei de afaceri
18 Apr 2023
Daca intrati intr-un supermarket sau in orice magazin de dimensiuni relativ mari, veti observa la vanzare niste produse simple si foarte atragatoare:...

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]