Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Idei de afaceri cu bani putini - cu fonduri europene

de Camelia Diaconu 01 Aug. 2018 8741
4.28 din 65 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fiecare tanar viseaza sa aiba propria lui afacere, care sa il ajute sa castige multi bani. Insa, pana sa isi vada visul cu ochii, intervine partea financiara, aspect care ii opreste pe multi tineri sa isi deschida un business. Avantajul major pe care multi dintre noi il avem acum la dispozitie este faptul ca multe afaceri nonagricole primesc sprijin din partea fondurilor europene, ceea ce inseamna un start-up. Iata si care sunt ideile de business!

Indiferent ca vorbim despre mediul rural ori despre mediul urban, locurile de munca sunt la mare cautare, iar piata este intr-o continua dezvoltare.

Asadar, iata business-uri care pot avea castiguri profitabile si pe care le poti incepe oricand, cu bani putini.
 
Service auto. Ce barbat nu este pasionat de masini? Ei bine, afacerea se transforma mai usor in succes in momentul in care orice lucru este facut din pasiune. Pentru un service auto nu ai deloc nevoie de investitii majore, mai ales daca vorbim despre oraselele mici din mediul urban sau chiar rural. Concurenta este redusa, de multe ori oamenii fiind nevoiti sa strabata multi kilometri pentru a remedia o defectiune. 
 
Echipamente sportive. Aici vorbim despre accesorii pentru sport, respectiv mingi de tenis, de fotbal, rachete de tenis, dar si imbracaminte speciala pentru fiecare sport in parte. Tot mai multi copii se indreapta catre lumea sportului inca de mici si isi doresc sa faca performanta. Pentru asta, au nevoie de echipamente corespunzatoare. Investitia nu este ridicata, mai ales ca material prima nu are un pret atat de mare. 
 
Firma de transport. In satele mici nu exista firme care sa ii ajute pe oameni sa transporte lucruri la o destinatie anume. Sunt nevoiti sa se descurce singuri prin alte mijloace, fapt ce ar putea duce la costuri mai mari. Firmele de transport nu au o concurenta si sunt ideala pentru micile intreprinderi de la tara. Investitia nu este majora mai ales ca vorbim despre masini care poti fi cumparate in rate sau leasing. Firma de transport se poate adresa si in mod direct transportului de persoane, autoturisme care sa asigure rute in diferite orase, pentru a-i ajuta pe sateni.
 
Magazin de pompe funebre. Din pacata, la sate chiar se duce lipsa unor servicii de acest gen. Ori de cate ori sunt nevoiti sa faca anumite cumparaturi in acest sens, sunt nevoiti sa parcurga un drum lung, pana in primul oras. Mai mult de atat, este o investitie care poate fi sprijinita de fonduri europene.
 
Mase plastice. Oriunde se folosesc obiecte din plastic, fie ca vorbim despre mese, scaune, cani ori alte accesorii de bucatarie sau de baie. Poate fi vorba despre o investitie mai mare la inceput, insa este una dintre cele mai profitabile afaceri pe termen lung. Poti incepe cu modele de produse care sa acopere o gama variata de servicii, gradina, curte, interiorul casei, etc. 
 


Tags: afaceri cu fonduri europenefonduri europene nerambursabileidei de afaceri cu bani nerambursabili

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.28 din 5 - 65 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]