Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de afaceri cu mancare

de Camelia Diaconu 21 Feb. 2019 5520
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca sa gatesti este pasiunea ta cea mai mare, atunci de ce nu transformi pasiunea intr-o afacere de succes? Multe restaurante de succes s-au dezvoltat datorita bucatarilor priceputi care au stiut sa isi ademeneasca publicul. Afla ce afaceri poti incepe in domeniul gastronomic fara sa investesti sume mari de bani!

5 Idei de afaceri de succes cu si despre mancare

 
Dulciuri homemade. Dulciurile facute in casa au devenit tot mai cautate tocmai datorita faptului ca sunt mai sanatoase. Pentru prepararea lor se folosesc multe ingrediente naturale si mai mult de atat, orice cer clientii se respecta. Dulciurile homemade au inceput sa fie tot mai prezente si in targurile expozitionale sau in standurile din supermarket-uri, asa ca o afacere de acest tip poate fi extrem de profitabila, daca ai pasiune pentru acest domeniu.

 
Shaormerie. Cine nu a mancat cel putin o data o shaorma? Trebuie sa recunoastem ca picam des in isipta de a consuma acest tip de preparat, mai ales daca ne gandim ca nu este deloc un preparat periculos. Gasesti carne de pui ori vita pe gratar, multe feluri de salata si lipie. O shaormerie poate fi o idee profitabila de afaceri mai ales cand promovezi un stil de viata sanatos, numai cu ingrediente proaspete. Daca ai parte de bucatari priceputi, de o locatie centrala, de o curatenie exemplara si un aspect bine intretinut al afacerii, atunci ai toate sansele sa reusesti.

 
Pizzerie. Un alt preparat culinar pe care cu totii il indragim este pizza. O pizzerie poate fi incadrata in topul afacerilor de succes din Romania deoarece niciodata nu se va renunta la obiceiul de a manca pizza. Incearca sa vii cu o idee originala, cu bucatari priceputi, poate chiar persoane care s-au instruit in orasul celor mai gustoase pizza, Italia. Afacerea poate fi profitabila pe termen lung, mai ales ca pizza este unul dintre preparatele extrem de accesibile la pret.

 
Firma de catering. Din ce in ce mai cunoscute, firmele de catering incep tot mai mult sa se extinda. Oamenii apeleaza tot mai des la aceste servicii in primul rand din lipsa timpului de a gati acasa, dar si din comoditate. Pentru a fi in topul cautarilor, alege-ti foarte bine zona de livrare. Orienteaza-te spre zone cat mai populate, zone cu cladiri de birouri, unde oamenii isi comanda mancare pentru pranz. O idee de afacere profitabila in Romania si destul de usor de pus in practica. 

 
Nutritionist. Un numar mare de persoane apeleaza la persoane specializate in nutritie cand vine vorba de dieta alimentara. Fie ca vor sa slabeasca, sa se intretina sau doar sa scape de grija meniului, oamenii apeleaza la un nutritionist. O idee de afacere profitabila si cu un potential urias pe viitor datorita cererii mari.
 


Tags: afaceri cu mancareafaceri profitabile 2019idei afaceri

Urmareste-ne pe Google News


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]