Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Idei de afaceri de inceput in 2019

de Camelia Diaconu 14 Ian. 2019 5184
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Inceputul de an este numai bun pentru a-ti incepe propria afacere profitabila. Si pentru ca cel mai important pas intr-o afacere este domeniul pe care il alegi, iti recomandam cateva idei de afaceri in domenii profitabile pentru anul 2019.

Tot mai multi oameni isi doresc sa inceapa un business in care sa munceasca pentru ei. Multi renunta la job-uri foarte bine platite in multinationale de succes din dorinta de a-si vedea visul cu ochii. Pasiunea nemarginita pentru un domeniu de cele mai multe ori este cheia care iti poate aduce succesul. Iata care sunt cele mai potrivite idei de afaceri pentru un business profitabil!
 
Social Media. Platformele online sunt acum folosite de o scara variata de companii. Este o platforma care iti poate oferi un real ajutor pentru un start up deoarece nu sunt multe companii care stiu sa gestioneze managementul social media. Gestionarea retelelor de socializare pentru diverse companii iti poate aduce venituri profitabile,  dar si posibilitatea de a creste rapid in afaceri. Pentru strategiile de marketing, social media a devenit pionul cel mai important, iar daca ai langa tine cativa specialisti care sa te ajute in domeniu, atunci cu siguranta ai reusit.
 
Industria hoteliera. Cu siguranta nu iti este strain termenul de Airbnb, solutia populara prin care multi dintre noi inchiriem locuinte in momentul in care vrem sa mergem in vacanta. Industria hoteliera este o afacere aflata intr-un domeniu continu de crestere. Daca zona in care locuiesti este chiar si o destinatie turistica des vizitata de turisti, atunci fa-ti propria afacere in domeniu. Pregateste-ti casa si fa-ti publicitate, iar clientii nu vor intarzia sa apara.
 
Ghid turistic. In cazul in care sa iti deschizi propria pensiune nu ti se pare o idee de afacere potrivita, atunci profita de zona turistica in care locuiesti devenind ghid turistic. Oricine vine in vacanta intr-o zona populara si deja cunoscuta pentru diferite acte artistice/istorice are nevoie de un ghid care sa il plimbe prin frumusetile locului si care sa le explice. Ai la dispozitie si site-uri de specialitate care te ajuta sa iti faci reclama si sa iti castigi publicul.
 
Un service pentru gadget-uri. In lumea in care traim, deja nu mai vezi o persoana care sa nu detina cel putin un gadget. Cu totii avem cel putin un telefon, un laptop, tableta sau alte dispozitive de comunicare.  Ei bine, multe dintre aceste gadget-uri intampina si defectiuni, iar oamenii au nevoie de un loc in care sa le repare. Un service autorizat pentru repararea gadget-urilor poate fi o idee profitabila pentru anii urmatori deoarece cererea este mare, iar piata la fel.
 
Antreprenor in domenii diferite. Daca stapanesti la perfectie un domeniu, atunci de ce sa nu profiti din asta si sa devii antreprenor? Indiferent ca vorbim despre IT, sanatate, afaceri, frumusete, etc, ofera-ti serviciile online persoanelor care au nevoie de consultanta. Se numesc servicii de instruire si pot avea costuri profitabile deoarece oamenii sunt dispusi sa plateasca sume mari de bani doar pentru a avea oportunitatea de a creste intr-un domeniu. 
 


Tags: idei de afaceri pentru 2019afaceri 2019oportunitati in afaceri

Urmareste-ne pe Google News


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








Iti oferim zilnic cele mai rentabile idei de afaceri si oportunitati de investitii

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca GRATUIT
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]