Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Idei de afaceri mici, dar cu succes

de Camelia Diaconu 03 Mai. 2021 16818
4.32 din 144 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Inceputul unei afaceri nu este o misiune usoara, avand in vedere cate responsabilitati se pun pe umerii tai de la bun inceput. Pentru a reusi, ai nevoie in primul rand de experienta, iar in jurul tau de persoane capabile sa iti ofere cele mai bune sfaturi. Iata ce afaceri cu o investitie minima poti incepe!

Avand in vedere ca traim intr-o lume in care tehnologia avanseaza pe zi ce trece, acum este posibil sa incepi o afacere de succes chiar si cu investiei minima. Cel mai important pas pentru inceput este acela de a-ti asuma riscuri si de a nu te descuraja daca lucrurile nu functioneaza din prima asa cum ti-ai fi dorit. Poti intra in lumea afacerilor cu un business mic, dar care are sanse reale de succes. Iata si cateva idei:
 
O afacere online. Asa cum spuneam, tehonologia evolueaza mai mult decat ne-am fi asteptat cu totii. Nu este un lucru rau deoarece o data cu evolutia ei, avem si noi sansa de a ne incepe propria afacere. Cum? Cu un magazin online. O platforma care este dedicata unui serviciu public si care are la baza o aplicatie de succes. Pentru a-ti deschide o afacere online nu trebuie sa fii dezvoltator sau sa stii programare la un nivel avansat, ci ai nevoie de o strategie de business solida care sa te ajute. Ideile pentru un magazine online sunt multiple. Am mai spus-o de multe ori, dar daca faci ce iti place, rezultatele nu intarzie sa apara. 

Curatenie la domiciliu. Sunt o multime de persoane care nu au timp sa isi duca hainele la curatatorie sau  nu au timp sa calce si cauta tot mai mult persoane care sa le vina in ajutor. Pentru inceput poti incerca acest lucru pe cont propriu, insa o idee de business care pote fi dezvoltata este aceea de a incheia un contract cu o curatatorie, in felul acesta castigi din doua parti, de la client si de la curatatorie. 

Cursuri pentru copii. Vorbim aici despre un regim after school de care tot mai multi parinti sunt interesati pentru educatia copiilor lor. Am auzit des ca nu mai sunt locuri libere la gradinite, iar parintii nu stiu ce vor face si cu cine isi vor lasa copiii acasa in timpul programului de lucru. Ei bine, o afacere care sa alba in prim plan educatia copiilor este un joc care implica dedicare si atentie pentru fiecare copil in parte, nimic rau pana aici mai ales daca iti plac copiii. Acest tip de business iti poate aduce un profit de calitate, mai ales daca oferi servicii de calitate.

Servicii de colectare si reciclare. Se vorbeste tot mai des despre reciclarea si protejarea mediului inconjurator. Daca vrei sa faci un bine naturii, dar si sa castigi bani pentru asta, atunci curata locurile publice de deseuri. Veniturile sunt substantiale pentru firmele care se ocupa cu colectarea deseurilor. 
 
O afacere agricola. In mediul rural, afacerile agricole nu au cum sa dea gres. Incep sa devina tot mai cautate, iar gama de produse cu care poti sa incepi este una variata. Livada cu pomi fructiferi, sera de legume, plantatii de alun, culturi de lavanta, fructe bio, etc.


Tags: idei de afaceriafaceri miciidei de afaceri profitabileafaceri mici si profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.32 din 5 - 144 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]