Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Idei de afaceri pe care le poti incepe oricand

de Camelia Diaconu 03 Apr. 2019 4953
3.98 din 25 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Piata de afaceri din Romania este in crestere de la an la an, iar asta dovedeste faptul ca o mare parte din populatia tarii noastre detine propria afacere. Multi oameni au avut curajul de a pune in practica diferite idei de afaceri de-a lungul timpului, iar multe dintre ele s-au dovedit a fi de succes. Mai jos ti-am pregatit o lista cu idei de afaceri inedite pe care le poti incepe oricand!

Suntem cu totii in cautarea unei idei perfecte de afaceri, care sa ne asigure un venit substantial, dar si linistea unui business pe termen lung.  O afacere care sa ne ajute sa ne fructificam pasiunile, dar si care sa ne permita sa lucram independent, fara sefi si program de lucru bine stabilit. Daca este manageriata corect si mai ales daca faci ce iti place, o afacere poate reprezenta un adevarat motor de crestere pe termen lung. Iata cateva idei de afaceri simple pe care le poti aplica imediat!
 
  • Incubatoare de afaceri. Cunoscute si sub denumirea de HUB-uri, aceste locuri open-space au devenit solutiile optime pentru desfasurarea unei activitati. Un spatiu pe care il inchiriezi persoanelor care au nevoie sa lucreze de la un birou oricand, la orice ora. 

 
  • Servicii editoriale. Unul dintre cele mai cautate servicii in acest moment este copywriting-ul. Se cauta antreprenori pregatiti sa lucreze pe cont propriu pentru a redacta texte cu un impact puternic in mediul online. Acest pachet de servicii editoriale are in prim plan redactarea textelor pentru site-uri online, redactarea materialelor de promovare, editarea ori scrierea cartilor online si offline, redactarea anumitor materiale in baza unor cuvinte cheie, corectarea din punct de vedere gramatical a articolelor, etc.

 
  • Organizare evenimente corporate. Companiile din Romania organizeaza in favoarea angajatilor tot mai multe training-uri, workshop-uri sau evenimente corporate. In organizarea acestor evenimente, nu trainerii sau speakerii motivationali sunt o problema, si efectiv organizarea evenimentului in sine. Lipsa unei organizari eficeiente este si unul dintre motivele pentru care participantii la eveniment nu inteleg exact mesajul care le este transmis. O firma care sa se ocupa de intreaga planificare a evenimentului ori cursului, dar si de promovarea acestuia este solutia ideala pentru o afacere de succes care iti poate aduce un profit chiar si de 50% din profitul total al evenimentului.

 
  • Consultanta fitness si alimentatie. Una dintre ideile promitatoare de afaceri datorita cererilor in numar mare. Obezitatea este una dintre problemele cu care multi romani se confrunta, motiv pentru care ei apeleaza la un consilier in alimentatie care sa ii ajute sa slabeasca si sa aiba un stil de viata sanatos. 

 
  • Servicii de planificare a vacantelor. Persoanele care au posibilitatea din punct de vedere financiar sa isi ogranizeze cel putin o vacanta pe trimestru nu au intotdeauna timp sa rezolve toate aspectele importante. Ei cauta servicii care sa le asigure o vacanta perfecta, iar o firma care sa le puna la dispozitie toate detaliile este tot ce au nevoie. O agentie de turism care se ocupa cu rezervarile la hotel, la restaurante, dar si la principalele atractii turistice din zona.


Tags: idei de afaceriafaceri rapideafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.98 din 5 - 25 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]