Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de afaceri pe care le poti porni usor dupa pandemie

de Florin Amariei 27 Mai. 2021 18532
4.15 din 169 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu pot exista perioade bune fara intervale proaste, asadar ne-am gandit la ce poti face dupa ce pandemia isi gaseste sfarsitul. Iata, asadar, 5 idei de afaceri pe care le poti porni usor dupa ce invatam sa controlam raspandirea coronavirusului si stim ca sanatatea publica nu mai este in pericol.

Retinem, insa, din capul locului ca este imperativ sa nu ne asteptam ca deschiderea unei afaceri sa fie un mijloc magic prin care sa facem bani dintr-o data. E nevoie de planificare, atentie si o cheltuiala corecta a resurselor disponibile. Apoi trebuie lucrat la imagine si pastrarea relatiei bune cu clientii care iti "trec" pragul. 
 
Acum sa vedem ce idei de afaceri poti porni usor dupa pandemie!
 
1. Schimb de marfuri
Daca Ferrari a reusit sa isi schimbe obiectul muncii in timp scurt, atunci si tu poti gasi o metoda prin care sa te adaptezi. Asa cum constructorul auto renumit la nivel mondial a inceput sa produca ventilatoare, asa si tu vei putea sa pui bazele unei afaceri care sa iti permita sa schimbi tot felul de lucruri pe alte lucruri. E simplu!
 
Odata ce aduni ceea ce conteaza pentru clientii pe care i-ai tintit, poti sa iti pui la punct un magazin online (in orice forma preferi) si sa te apuci de vandut. Daca nu stii exact ce ai de facut, gasesti un ghid AICI.
 
Dezvolta-ti afacerea si apoi ocupa-te de importuri!
 
2. Livrari hiperlocale
E un termen nou, importat. Invatam de la altii! 
 
Asa cum avem deja livrari rapide pentru produse electronice de dimensiuni mici si medii, mancare si alte cumparaturi, asa poti tu intra cu o alta oferta pe piata: transportul rapid (2-3 ore) de medicamente, produse de frumusete sau, cine stie, chiar parti pentru masini!
 
Tine doar de tine sa iti alegi fix ceea ce iti doresti sa faci!
 
3. Servicii de curatenie profesioniste
Ai nevoie de cateva investitii, insa de acum incolo se va pune un accent tot mai puternic pe curatenie. Daca iti permiti macar doi angajati, atunci poti obtine rapid contracte care sa iti mentina firma pe profit si subordonatii fericiti.
 
Poti imprumuta tehnici de la alti profesionisti, intrucat resursele online sunt nelimitate acum! Poti chiar invata trucuri noi cu care sa impresionezi partile contractate.
 
4. Cursuri online simplificate
Scoala deja ar fi trebuit sa fie prezenta complet online, insa noi inca avem probleme la capitolul adaptabilitate.
 
De aceea, tu poti oferi contracost serviciul care sa-ti permita sa faci un ban frumos in plus.
 
Daca ai cunostintele necesare dintr-un anumit domeniu, atunci poti pune bazele unui curs (sau mai multe!) la care cei interesati sa aiba acces doar platind. Te poti folosi de YouTube si Facebook pentru a te promova, insa nu pune tot continutul important acolo!
 
5. Consultanta in calatorii – servicii de planificare
Acesta este, bineinteles, un serviciu destinat oamenilor mai instariti din Romania care au posibilitatea sa-si organizeze cel putin o vacanta pe trimestru, dar nu au timp prea  mult sa se gandeasca la ele.
 
Aici intervin consultantii carora sa le placa turismul si sa calatoreasca astfel incat sa le ofere clientilor circuite perfecte.
 
Aceste servicii care i-ar face pe clienti sa-si petreaca cele mai bune momente din viata alaturi de persoanele dragi vor fi extrem de apreciate, mai ales acum. Simultan, este un serviciu de tipul "o data client = mereu client", daca oferi calitate.
 
Orice ai alege sa faci, noi iti dorim succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceripandemieafaceri dupa pandemieidei de afaceri usoareafaceri usor de pornit dupa pandemie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.15 din 5 - 169 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

3 oportunitati grozave post-pandemie pentru afacerile mici

de Florin Amariei
11 Nov 2020
UE, SUA si Rusia au anuntat ca exista cel putin doua variante viabile de vaccin anti-Covid-19, asadar afacerile mici au la dispozitie 3 oportunitati...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]