Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Idei de afaceri pe care sa le incepi de acasa

de Camelia Diaconu 04 Feb. 2021 10534
4.29 din 57 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multe afaceri de succes au inceput din pasiunea nemarginita pentru un domeniu a tinerilor antreprenori. Mult timp in paralel cu job-urile full time pe care le duceau cu brio la bun sfarsit, antreprenorii au reusit sa isi ridice afacerea la rang inalt si chiar sa obtina profit generos.

Pentru a incepe o afacere, de multe ori nu ai nevoie de investitii majore, ci doar de suficient curaj si determinare. Afacerile incepute de acasa sunt printre cele mai de succes oportunitati de a te dezvolta si de a face bani. Nu necesita mult buget pentru inceput, insa perseverenta este cheia care te aduce in punctul de reusita. Iata cateva recomandari!
 
Salon de tatuaje. Sunt o multime de oameni pasionati de tatuaje. Daca pana acum cativa ani, tatuajele reprezentau un subiect tabu, acum sunt descrise ca modalitati prin care sa iti exprimi personalitatea si experientele. O afacere cu un salon de tatuaje poate incepe chiar in propria casa si iti poate aduce venituri considerabile, daca ne gandim ca pretul unui tatuaj incepe de la 70 de lei si poate ajunge si la cateva sute sau mii de lei, in functie de modelul si complexitatea tatuajului. Pentru a incepe afacerea ai nevoie de aparatura profesionala care poate ajunge la sume de pana la 7.000 de euro, in functie de echipamentele pe care iti doresti sa le cumperi. 
 
Afacere cu accesorii pictate manual. Sunt tot mai multi oameni care cauta sa isi puna amprenta pe un accesoriu sau obiect personal. O afacere care sa aiba in prim plan personalizarea obiectelor de suflet poate aduce castiguri fabuloase. Poti picta manual haine, accesorii, genti, incaltaminte, globulete de Craciun, mai ales ca urmeaza perioada cadourilor, etc. Obiectele le poti picta de acasa, din confortul locuintei.
 
Magazin online. Oamenii cumpara de pe internet tot mai multe produse. Daca esti pasionat de o anumita nisa, atunci fa-ti un site si promoveaza-ti acolo produsele. Cumpara produse de pe alte site-uri din afara pe care sa le revinzi la preturi avantajoase la tine pe site. Fa o analiza si vezi care sunt cele mai cautate produse, care este pretul minim cerut, dar si ce profit poti obtine.
 
Consultanta in IT. Domeniul IT se afla in topul cautarilor in ceea ce priveste joburile tinerilor studenti. Salariile sunt foarte bune, iar munca nu este deloc complicata, mai ales daca esti pasionat de programare si de tot ce inseamna aplicatii. Poti oferi programare oricand de acasa, ba chiar sa iti faci un mic business din asta. Sa iti cauti colaboratori carora sa le duci proiecte la bun sfarsit pe bani multi.
 
Accesorii hand made. Bijuteriile vor ramane in topul preferintelor. Bijuteriile create manual reprezinta o idee profitabila de afaceri cat timp vii cu o imagine noua pe piata. Coliere, inele, lanturi, bratari, orice accesoriu pentru ghizdan sau sacou va fi cumparat daca este facut cu bun gust. Tot ce trebuie sa faci este sa te ocupi intens de promovarea produselor tale in mediul online. Publicitatea iti va aduce suficienti clienti incat sa iti dezvolti un business de succes.


Tags: afaceri de acasaidei de afaceri incepute de acasaafaceri profitabile de acasa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.29 din 5 - 57 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]