Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri pentru care ai nevoie de doar 1000 de euro

de Idei de afaceri 02 Iun. 2023 33241
Idei de afaceri pentru care ai nevoie de doar 1000 de euro
4.22 din 324 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa intri in lumea antreprenoriatului, atunci poti face un test. Aceste 5 idei de afaceri necesita o investitie de doar 1000 de euro, asadar poti sa fii sigur ca nu irosesti prea multi bani.

Tinand cont de faptul ca investitia necesara este de doar 1000 Euro, unele idei pot parea la inceput mai degraba o ocupatie decat o afacere in sine. Cheia succesului esti tu. Aduna determinare si fii pregatit sa te infrunti cu noi provocari si situatii care te vor scoate garantat din zona ta de confort.
 
- Freelancer
Aceasta este o idee de afaceri care se adreseaza in general tinerilor, dar nu neaparat. Iti poti incepe activitatea ca freelancer in domeniul in care esti specializat.  De exemplu: programare, design, copywriting, marketing, contabilitate, traduceri si altele.
 
Sunt numeroase site-uri care se adreseaza freelancerilor din diverse domenii. Practic, aceste siteuri  pun in legatura directa freelancerul cu potentialul client. Si dupa cum probabil stii, daca vrei sa incepi o afacere ca freelancer, portofoliul reprezenta un avantaj real.
 
- Consultant in Marketing Afiliat
Daca te pricepi la blogging, e-mail marketing, social media, e-commerce, sau publicitate online, acceasta idee de afacere online poate fi pentru tine! Ca afiliat, poti lucra cu cele mai cunoscute branduri. In plus,  nu depinzi de un loc fix si nu depinzi de program de lucru.
 
- Organizator de evenimente
Daca esti o persoana energica, sociabila, creativa, acorzi atentie detaliilor si ai o pasiune pentru organizare, acest tip de afacere este destul de posibil sa ti se potriveasca. Dar tine cont ca un rol important in aceasta industrie il joaca atat experienta,  cat si relatiile cu diversi furnizori si prestatori de servicii.
 
Ca organizator de evenimente te poti ocupa de o gama diversa de servicii precum:
  • nunti;
  • botezuri;
  • aniversari;
  • petreceri pentru copii;
  • petreceri pentru diverse evenimente;
  • conferinte;
  • traininguri;
  • workshopuri;
  • evenimente de business;
  • lansari de produse, etc.
 
In plus, in acest domeniu dinamic ai sanse reale de castig!
 
- Fotografii pentru bebelusi si copii
Iti recomand aceasta afacere doar daca esti cu adevarat pasionat de domeniu si daca ai si ceva experienta in domeniu. Stiu ca echipamentul profesional este destul de costisitor dar exista si posibilitatea sa-l inchiriezi, pana vei avea suficient profit, astfel incat sa-ti permiti propriul studio. De asemenea, pentru a fi 100% legal vei avea nevoie de o autorizatie de fotograf sau cameraman.
 
- Afacere pe Amazon
E usor. Pentru inceput ai nevoie de un calculator cu conexiune la internet. Apoi sa gasesti un produs sau produsele pe care le poti comercializa cu usurinta in tara noastra sau, de ce nu, chiar in intreaga UE. Ai aici un ghid complet. Vei invata imediat ce ai de facut! Intr-un timp destul de scurt vei putea ajunge la un profit de peste 3000 de dolari pe luna! Consulta ghidul AICI!


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: 5 idei de afaceriafaceri in romaniaafaceri de 1000 de euroafaceri ieftine

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.22 din 5 - 324 voturi.

Articole conexe

5 idei de afaceri pe care le poti porni usor dupa pandemie

de Florin Amariei
27 Mai 2021
Nu pot exista perioade bune fara intervale proaste, asadar ne-am gandit la ce poti face dupa ce pandemia isi gaseste sfarsitul. Iata, asadar, 5 idei...

5 idei de afaceri care au prosperat in pandemie

de Florin Amariei
30 Iun 2020
Raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2 a pus putin lumea pe pauza si a adus noi provocari la care nu ne gandeam pana acum. Asa cum se intampla mai...

5 idei de afaceri usor de pornit online

de Florin Amariei
17 Iun 2021
Nu e imposibil sa pornesti o afacere! Trebuie sa retinem acest lucru despre lumea antreprenoriatului. Trebuie sa iti doresti acest lucru si sa iti...

5 idei de afaceri care raman profitabile

de Florin Amariei
10 Oct 2019
Anul 2019 a cunoscut o crestere a proiectelor in derulare pentru unele companii romanesti, insa am marturisit cu totii un apetit mai mare pentru a...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]