Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Idei de afaceri pentru tinerii antreprenori

de Camelia Diaconu 24 Dec. 2019 5476
4.23 din 13 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Millennials sau mai exact tinerii care se pricep la tehnologie si sunt in masura sa fie flexibili, sociabili si dedicati muncii pe care o fac sunt pionii principali pentru multe idei de afaceri. Tinerii antreprenori sunt multitasking si se adapteaza usor in fata oricaror schimbari, asa ca iata cateva dintre afacerile pe care le pot dezvolta cu succes!

In prezent, mediul online ne ofera o multime de oportunitati pentru dezvoltarea unui business. Daca esti pasionat de fotografie, programare sau esti o persoana creativa si sociabila, atunci ar trebui sa incerci una dintre urmatoarele idei de afaceri in online si nu numai.
 
Blog. Cu siguranta esti deja familiarizat cu platformele de socializare, asa ca dezvolarea unui blog este un prim pas pentru a intra in lumea afacerilor. Blogging-ul presupune redactarea unor materiale, in functie de domeniul pe care il stapanesti si alegi sa mergi pentru un public tinta. Trebuie sa stii ca banii nu apar peste noapte, asa ca este extrem  de important sa ai un continut potrivit pentru targetul tau. Daca iti vei castiga loialitatea publicului, atunci vei reusi sa generezi trafic constant, la fel si bani.
 
Vlog. Pasul imediat urmator dupa blogging il poate reprezenta vlogging-ul. Daca iti place sa faci videoclipuri, atunci fa-ti propriul canal de youtube. Acolo poti incepe sa faci filmulete distractive, filmulete din vacanta sau de promovare pentru diferite produse. Poate fi o sursa generoasa de profit, insa doar dupa ca iti formezi o comunitate in mediul online.
 
Proiectare grafica. Daca iti place sa te joci in diferite programe de editare si modificare precum Photoshop sau Illustrator, atunci este numai bine sa iti incepi un mic business. Ofera-ti serviciile pentru a crea logo-uri, brosuri, newslettere si orice grafice care tin de acest domeniu. 
 
Fotografie. Daca esti un fotograf iscust si ai diplome care iti atesta priceperea, atunci deschide-ti un studio de fotografie. Oamenii cauta intotdeauna persoane pricepute pentru a imortaliza cele mai importante momente din viata lor, asa ca poti castiga bani din asta. Poti participa la diferite evenimente precum nunti, botezuri, aniversari, etc, pentru a obtine venituri suplimentare.
 
Expert social media. Daca stii deja foarte bine orice dedesubt al platformelor de socializare Facebook, Instagram, Youtube sau Twitter, atunci foloseste-te de asta pentru a obtine  profit. Oamenii sunt tot mai prezenti in mediul online si cauta persoane disponibile pentru a face publicitate anumitor produse sau afaceri deja create. 
 


Tags: afaceri pentru antreprenoriafaceri in onlineidei de afaceriantreprenoriat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.23 din 5 - 13 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]