Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de afaceri sezoniere, dar profitabile

de Camelia Diaconu 04 Oct. 2018 6102
4.08 din 26 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile sezoniere au tot mai multe avantaje, mai ales ca profitul pe care il obtii este mult mai rapid si nici nu esti nevoit sa aloci timp constant. Tipul de afacere sezoniera este modalitatea prin care obtii venituri considerabile suplimentare, in anumite perioade ale anului, pastrandu-ti in acelasi timp si job-ul actual, fara sa ai vreun risc. Iata 5 idei de afcaeri sezoniere, care pot avea un succes colosal si iti pot aduce profit pentru tot anul!

In momentul in care iti doresti sa fii antreprenor, te gandesti la o multime de solutii prin care sa castigi bani. Deschiderea unei afaceri presupune implicare 100% tot timpul, investitie initiala si riscuri la care trebuie sa fii pregatit sa te supui. Ei bine, afacerile sezoniere nu presupun un risc major deoarece investitia initiala nu se ridica la sume mari de bani, iar toata activitatea se petrece un sezon, 3 sau 4 luni. Pentru acest tip de business nu esti nevoit sa iti dai demisia de la job-ul actual, ci doar poate posibilitatea de a lucra o perioada part time, cat sa iti pui pe picioare mica afacere sezoniera. Iata cateva idei.
 
Food Truck. Atractia principala a oricarui festival. Camionetele cu burgeri, hot-dog-uri, sandwich-uri, paste, sunt acum modalitatea excelenta de a obtine profit in scurt timp. Au inceput sa apara tot mai multe festivaluri de muzica, teatru, evenimente in aer liber, la care oamenii participa si pentru preparatele culinare specifice pe care le intalnesc acolo. Food truck-ul este o modalitate rapida de a oferi oamenilor o gustare delicioasa. Tot ce trebuie sa faci este sa vii cu ceva nou, un aliment care sa fie pe gustul unui public variat. 
 
Gradina de vara. O terasa amenajata in aer liber este locul in care iti poti petrece o multime de seri calduroase pe timpul verii. Este o afacere sezoniera, care iti poate aduce profit deoarece sunt o multime de oameni care ies sa se racoreasca seara la o limonada sau o bere rece. Afacerea se poate dezvolta inca de la inceputul primaverii si poate sta deschisa pana la final de toamna.
 
Parc de aventura. Fie ca este intr-o zona de munte sau de mare sau chiar in agitatia orasului, un parc de aventura este o afacere cu o capacitate de functionare pe termen lung. Turistii sunt tot mai atrasi de moduri antrenante in care sa isi petreaca concediile ori zilele libere. Cele mai cautate sunt parcurile de aventura din apropierea orasului in care se afla deoarece oamenii baia asteapta un weekend liber in care sa se relaxeze. 
 
Magazin cu cadouri sezoniere. Poti incerca comercializarea produselor sezoniere pe platformele online specializate. Practic sa iti deschizi un magazin online care sa aiba pachete de cadouri speciale pentru Craciun, Paste, Anul Nou, Ziua Indragostitiloe, 1 si 8 Martie. Aceste tip de business are succes in zilele specificate si chiar iti pot aduce castiguri semnificative. Incearca sa te gandesti la o gama variata de cadouri pentru a acoperi un public cat mai mare. 
 
Pensiune de vacanta. Daca o vei alege pe litoral, atunci pe timpul verii te vei bucura de cei mai multi vizitatori, la fel si daca alegi sa iti construiesti o pensiune la munte, acolo unde o multime de turisti merg iarna pentru a se bucura de peisaj. Este o afacere care poate avea castiguri pe termen lung deoarece intotdeauna vor exista oameni care merg sa se relaxeze la munte ori la mare. 
 


Tags: idei de afaceriafaceri sezoniereidei de afaceri sezoniere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.08 din 5 - 26 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]