Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de afaceri usor de pornit online

de Florin Amariei 17 Iun. 2021 9703
3.81 din 39 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu e imposibil sa pornesti o afacere! Trebuie sa retinem acest lucru despre lumea antreprenoriatului. Trebuie sa iti doresti acest lucru si sa iti stabilesti tintele pe care vrei sa le atingi. Noi iti oferim cateva sugestii care speram sa ti se potriveasca.

Ideal ar fi sa iti incropesti un plan de afaceri pentru a fi increzator in afacerea ta online, dar poti porni si cu cateva calcule simple si o rezerva de cash. Asigura-te ca ai un backup pentru orice situatie nefericita!

Acum iata care sunt cele 5 idei de afaceri usor de pornit online pe care ti le propunem.
 
1. Dropshipping
Sa cumperi, depozitezi, muti, ambala si livra un produs poate fi destul de costisitor si obositor. Prin dropshipping poti sa inchei un parteneriat cu un alt business care iti stocheaza, ambaleaza si livreaza produsele pe care le vinzi tu, prin platforma ta.
 
Ramai in continuare responsabil de marketing, relatii cu clientii si garantii, dar nu vei avea costurile mari ale unui depozit.
 
Prin dropshipping poti chiar testa produse pe care vrei sa le lansezi, avand in vedere ca poti mentine costurile vanzrii acestora la un nivel scazut.
 
2. Tricouri personalizate
Este o afacere care si-a dovedit deja succesul in Romania si este una dintre primele initiative antreprenoriale pe care si le asuma cei care ajung faimosi prin intermediul platformelor de streaming precum YouTube sau Twitch.
 
E suficient sa iti cumperi tricouri de baza in diferite culori, sa gandesti cateva design-uri interesante si sa iti construiesti un site. Odata ce ai toate acestea pregatite, cumpara-ti si o imprimanta specifica. Daca nu vrei sa ai tu acea presa, atunci poti proceda ca la punctul 1. 
 
Vei observa cu usurinta ca un pret competitiv va atrage imediat clientii inspre afacerea ta. Totul online, totul simplu!
 
3. Scrie o carte
E un produs. Se vinde. Poti castiga bani din el. Pe langa asta, poti castiga notorietate care apoi sa iti garanteze intrarea in alte afaceri sau sa primesti oferte de asociere neasteptat de bune.
 
Trebuie doar sa te asiguri ca abordezi un subiect interesant, ce poate fi usor digerat de sute de mii de oameni. 
 
In cazul in care reusesti sa finalizezi acest produs in format print, ofera un rezumat online gratuit si agata-i pe oameni cu ceva interesant care sa ii faca sa isi doreasca intreg produsul.
 
4. Felicitari personalizate
Intr-o lume a vitezei si a timpului limitat, oamenii care sunt apreciati si, bineinteles, cei care vor sa impresioneze vor alege felicitarile personalizate. Ele pot fi realizate manual, cu o investitie minima si cu un pret bun.
 
Ca sa poti porni rapid aceasta afacere online, te invitam sa accesezi ACEST GHID.
 
5. Afacere caritabila/sociala
Mai multe studii din ultimii ani au confirmat faptul ca loialitatea oamenilor fata de un brand se poate schimba imediat, in functie de cum se comporta acea afacere in societate. Daca investeste in comunitatea din care isi face profitul, atunci va acea cu siguranta mai multi clienti fideli. Daca nu, s-ar putea sa ii piarda si pe cei avuti deja.
 
Pe langa faptul ca iti asumi ca vei ajuta pe cineva, o afacere caritabila poate fi o decizie foarte buna. Vei construi foarte usor o baza de clienti care vor reveni si vei cheltui putin pe eforturile de retentie.
 
Daca iti doresti inspiratie la acest capitol, poti lua exemplu de la Bine Boutique.
 
Noi iti dorim succes! 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceri usoareidei de afaceri onlineafaceri online usor de pornitafaceri online romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.81 din 5 - 39 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri usoare pentru tineri

de Florin Amariei
31 Ian 2020
Fie ca esti student sau proaspat absolvent, e important sa stii ca poti sa iti deschizi o mica initiativa antreprenoriala. Iata 4 idei de afaceri...

3 idei de afaceri online profitabile in 2018

de Florin Amariei
18 Sep 2018
Te-ai gandit sa incepi un proiect personal anul acesta, insa n-ai stiut ce sa alegi? Noi iti oferim 3 idei de afaceri online profitabile care pot fi...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]