Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 metode usoare prin care iti poti imbunatati traficul pe site

de Florin Amariei 08 Apr. 2020 2707
3.88 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca afacerea ta se bazeaza si pe numarul zilnic de vizitatori online, atunci consulta aceste 5 metode usoare prin care iti poti imbunatati traficul pe site. Nu e foarte complicat, asadar vei beneficia de cateva idei utile pentru a genera mai multe vanzari.

Daca intentionezi sa contractezi servicii de optimizare site trebuie sa stii ca orice firma sau agentie care practica tehnici moderne de SEO iti va recomanda ca paginile tale web sa fie cat mai atragatoare pentru a starni interesul oamenilor, iar mai apoi pentru ca acestia sa fie converti in clienti.
 
Scopul serviciilor SEO moderne nu este doar de a asigura o vizibilitate cat mai mare pe cuvinte cheie prin ranking, ci si optimizarea unui site din punct de vedere al ratei de conversie a designului acestuia, determinand vizitatorii sa compere sau sa apeleze la dvs pentru serviciile oferte.
 
Iata cele 5 metode usoare prin care iti poti imbunatati traficul pe site!
 
1. Foloseste doar mesaje clare pe pagina principala a site-ului
Un mesaj descriptiv puternic cu privire la obiectul de activitate al afacerii dvs., pe prima pagina a site-ului, va putea convinge din primele momente un vizitator sa ramana si sa navigheze mai departe pe acesta. Un mod simplu prin care poti testa daca homepage-ul este convingator pentru utilizatori este de intreba o persoana neavizata ce intelege la prima vedere, insa daca vrei sa fii cu adevarat eficient solicita opinia unor profesionisti.
 
Chiar si mai bine, o poti obtine cu tot cu consultanta! Iata cum.
 
Ai un Magazin Online si vrei sa atragi mai multi clienti? Nu e deloc simplu, concurenta este mare si trebuie sa folosesti toate "armele" posibile pentru a lua fata competitiei. De aceea ai nevoie de sfaturile si expertiza unor oameni care stiu CE trebuie sa faci, CUM trebuie sa faci si, mai ales, CAND trebuie sa faci.
 
Cursul video de Copywriting, SEO si Optimizarea vanzarilor pentru Magazinele Online a fost creat cu un singur scop: sa te ajute sa vinzi mai mult! 
 
imbunatatire trafic site
 
Pentru a reusi acest lucru, iti aratam pas cu pas ce trebuie sa faci, cu modele, exemple si realizarea practica a fiecarui pas in parte.
 
Acceseaza acum peste 3 ore de Sfaturi, Exemple, Solutii si Modele aplicate si testate deja in magazine online de succes de la noi din tara dand click AICI!
 
2. Foloseste atat text, cat si imagine
Un singur mesaj care convinge, in care detaliezi scurt si la obiect motivele principale pentru care serviciile sau, dupa caz, produsele sunt printre cele mai bune, poate fi o modalitate de sortare a publicului tinta, urmarind clientii interesati si hotarati.
 
In plus, va asigurati ca veti obtine si ROI pentru investitiile facute in design si marketing.
 
3. Produsele sau serviciile trebuie sa fie aranjate corect
Extrem de important! Stabileste impreuna cu colaboratorii din agentie o structura logica si ierarhizata a serviciilor, dar si a categoriilor de produse pentru a creste relevanta, dar si pentru a scoate in evidenta care dintre acestea sunt cele mai importante si ce aspecte pot fi in avantajul segmentului de public caruia va adresati.
 
In plus, oamenii cauta rapid lucruri online. Nu vor sa stea sa navigheze ore intregi. Asigura-te ca pot ajunge rapid acolo unde isi doresc pe site-ul tau.
 
4. Creaza articole de interes!
Cu cat adaugati mai multe articole relevante ce targeteaza publicul tinta, acestea vor mari numarul de expresii pentru care site-ul capata vizibilitate in motoarele de cautare, pot fi distribuite si pot fi folosite in scopul de a dirija traficul catre paginile de interes. Cu cat site-ul atrage mai mult trafic targetat cu atat veti avea mai multe sanse ca oamenii sa intre pe site.
 
De aceea, copy-ul este foarte, foarte important. Cu cat e mai bun, cu atat faceti mai multi bani.
 
5. Testari, testari, testari
Intretinerea unui site presupune un proces continuu de imbunatatire al acestuia, de la continutul actualizat, pana la testarea functionalitatilor, precum si imbunatatirea acestora. Din acest punct de vedere este recomandat ca in permanenta sa ai un contact permanent la agentia partenera de creare site sau SEO, care sa urmareasca in permanenta eventuale modificari ce pot afecta performantele site-ului.
 
De asemenea, este indicat ca din cand in cand sa adaptati designul prin mici ajustari si sa observati daca acestea influenteaza pozitiv sau negativ rata de respingere. Daca bounce rate-ul creste semnificativ, atunci probabil este indicat sa reveniti la designul anterior, insa daca rata de respingerea scade inseamna ca noul design este mai eficient si esti pe drumul cel bun.
 
Nu uita! Un site atragator face ca utilizatorii sa navigheze usor si cu placere.
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: metodeusoareimbunatatitraficsite

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.88 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Piata telefoanelor folosite si reconditionate creste

de Bianca Tila
16 Ian 2023
Conditiile actuale au determinat oamenii sa-si reevalueze prioritatile. In acest sens, multi au decis sa se orienteze catre un model mai ieftin, la...

Metode usoare prin care poti face bani rapid

de Florin Amariei
28 Ian 2020
Daca nu vrei sa pornesti o intreaga afacere de la zero, iata cateva metode usoare prin care poti face bani rapid. Nimic bun si profitabil n-a...

4 idei de afaceri usoare pentru tineri

de Florin Amariei
31 Ian 2020
Fie ca esti student sau proaspat absolvent, e important sa stii ca poti sa iti deschizi o mica initiativa antreprenoriala. Iata 4 idei de afaceri...

Flipping de locuinte, flipping de website-uri. Obtine profit nebun in 2014

de Ilinca Dobrescu
08 Ian 2014
Profit serios, despre asta vorbim. Scoti profit din eforturile pe care le depui in avantajul tau. Despre ce este vorba? Preiei un website, achiti...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]