Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Motive sa incepi o afacere cu goji

de Camelia Diaconu 07 Oct. 2019 3644
3.88 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Una dintre afacerile cu o profitbilitate pe termen lung, dar si cu posibilitati reale de dezvoltare este afacerea gu goji. Fructele sunt extrem de cautate pe plan extern, dar incep sa castige tot mai mult teren si la noi in tara. Asadar, iata cateva motive pentru care iti recomandam sa incepi o afacere cu goji!

5 Motive sa incepi o afacere cu goji
 

Fructele goji sunt folosite de aproximativ 6.000 de ani in diferite parti ale Asiei. La inceput au fost folosite in scopuri medicinale deoarece acestea au o actiune puternica asupra rinichilor, a ficatului si vederii. Acum, fructele de goji sunt considerate cele mai sanatoase alimente care sprijina longevitatea.  Pentru tinerii antreprenori care isi doresc sa inceapa o afacere profitabila, iata mai jos si cateva motive pentru care poti alege o afacere cu goji!
 
  • Au un pret bun de valorificare. Unul dintre criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand incepi o afacere este pretul de valorificare. In prezent, fructele de goji se vand catre depozite incepand de la 20-25 de lei per kilogram.

 
  • Un singur pom poate face pana la 3 kg de fucte. O plantatie de goji are un randament extrem de ridicat. Arbustul este rezisten la orice conditii meteorologie, atat la frig, cat si la seceta, iar un singur pom de goji poate da pana la 3 kg de fucte atunci cand ajunge la maturitate. Maturitatea abrustului este data de modul in care acesta este ingrijit. 

 
  • Afacerea cu goji poate fi inceputa si prin accesarea fondurilor europene. Pentru persoanele interesate de dezvoltarea unei afaceri in mediul rural, este important de stiut faptul ca, cultura de goji este eligibila la accesarea fondurilor europene.

 
  • Material saditor de calitate. O afacere profitabila, indiferent de cultura pe care o alegi, trebuie sa se bazeze pe un material saditor de calitate. In caz contrar, riscul de boli sau chiar de daunatori care sa afecteze plantatia creste exponential. Acest lucru poate duce la pierderi economice substantiale pe termen lung. Cultura de goji este un material saditor certificat, din pepiniere autorizate, fapt ce garanteaza calitatea produsului.

 
  • Fructul goji are o multime de beneficii pentru sanatatea organismului. Cunoscut in intreaga lume, fructul goji aduce un aport semnificativ de nutrienti organismului. Este fructul cunoscut si sub denumirea de fructul longevitatii care contine antioxidanti, vitamina A si B, fibre si betacaroten. 
     
Plantatia de goji este recomandata chiar si pe o suprafata mica de teren, spre exemplu, pentru un hectar de teren sunt necesari aproximativ 3.000-3.500 de arbusti.


Tags: plantatie de gojiafacere cu gojiafacere goji

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.88 din 5 - 8 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]