Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Oportunitati de afaceri pentru luna decembrie

de Camelia Diaconu 26 Nov. 2019 4184
4.09 din 17 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile sezoniere sunt de multe ori o sursa substantiala de venit, de aici si tot mai multe afaceri deschise doar vara sau pe timp de iarna. Astazi vorbim despre cateva idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe in luna decembrie, cea mai aglomerata luna din an.

Antreprenorii se impart in doua categorii. Cei care asteapta sa vina vara pentru a-si deschide micile afaceri in sezon estival si cei care pun in practica pe timp de iarna idei profitabile de business. Luna decembrie este cunoscuta drept luna cadourilor, cea mai aglomerata luna din an, dar si cea mai banoasa. In perioada sarbatorilor de iarna exista idei de afaceri specifice Craciunului. Ce poti si tu sa pui in practica.
 
Costume pentru petrecerile private. La sfarsit de an se fac cele mai multe petreceri. La scoala, gradinita sau birou, peste tot se organizeaza petreceri tematice care impun tinute speciale. Firmele apeleaza la companii care se ocupa cu organizarea petrecerilor de Craciun deoarece acestea pun la dispozitie si costume tematice. Asadar, inchiriaza costume pentru petreceri private.
 
Fii Mos Craciun. Nu doar costumul este la mare cautare, ci si rolul de Mos Craciun. Se cauta personaje pentru gradinite, scoli, dar si pentru spatii comerciale ori petreceri private pentru angajatii care au copii. Daca ai talent actoricesc, atunci o idee de afacere in perioada Craciunului ar fi aceea de a anima petrecerile tematice. 
 
Cadouri hand made. Vedem tot mai multe piese unicat realizate hand made. Acestea au o frumusete aparte si sunt cumparate deoarece atentia la detalii este cu adevarat fascinanta. Bijuterii hand made, globuri personalizate pentru brad hand made, obiecte decorative, produse vestimentare, cadouri, etc. Toate acestea pot face parte dintr-o prezentare pe un site de socializare. De asemenea, in luna cadourilor se organizeaza o multime de targuri pentru Craciun in toate orasele tarii. Acolo este cea mai buna sansa de a-ti face produsele cunoscute si de a le vinde.
 
Plimbari cu sania. Aceasta afacere poate fi exploatata de persoanele care isi desfasoara activitatea in turism. Daca ai o pensiune unde oferi cazare turistica, intr-o zona frumoasa de munte, atunci pune la dispozitie si acest serviciu de plimbari cu sania trasa de cai. Copiii vor fi fascinati, iar parinti cu siguranta le indeplinesc dorinta de a se plimba cu sania. In prezent exista aceasta idee de business si o ora de cursa cu sania trasa de cai poate costa intre 50 si 100 de lei, in functie de numarul de persoane tranportate.
 
Decoratiuni de iarna. Toata lumea isi impodobeste casa de sarbatori. De cativa ani, cadourile realizate artizanal sunt cu mult mai appreciate si mai cumparate in ceea ce priveste decoratiunile de iarna. Cererea este tot mai ridicata asa ca o afacere cu decoratiuni de iarna se dovedeste chiar profitabila pe termen lung. Oportunitatea principala de vanzare o reprezinta internetul. Acolo iti poti face produsele cunoscute pentru un public variat.
 


Tags: idei de afaceri pentru luna decembrieafaceri de iarnaidei de afaceri pentru sarbatori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.09 din 5 - 17 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]