Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
5 sfaturi ce iti ofera mai multe sanse de succes in demararea unei afaceri!

Multi romani cocheteaza cu ideea de a demara afaceri si de a obtine de pe urma lor acel profit mult dorit. Visam sa ne cumparam o locuinta mai mare, o masina performanta, sa asiguram familiei conditii mai bune de viata, acces la educatie superioara celor mici si nu numai. Toate acestea sunt cateva motive care ne determina sa riscam putin si sa intram in afaceri.
Noi va oferim sfaturile care sa va ajute sa riscati mai putin si sa castigati mai multe sanse de succes in afaceri:
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori

Propria ta Plantatie de Paulownia

Ghid practic Realizarea de sapun natural
1. Porniti afaceri in paralel cu un loc actual de munca. Va fi greu, poate extrem de greu si poate chiar vi se va parea imposibil la rastimpuri. Cu toate acestea, acest sfat se poate dovedi cel mai util pentru numerosi antreprenori carora nu le plac riscurile si doresc precautie mai presus de orice.
2. Luati-va un partener de afaceri daca se poate. Este bine, mai ales cand detineti un loc de munca stabil in paralel, sa luati alaturi de dvs o persoana in care sa aveti incredere. Incepeti de la familie, de la rude, de la partenerul/partenera de viata, de la colegi si prieteni foarte buni, in care sa aveti incredere si alaturi de care sa stiti ca puteti trece si prin perioade dificile.
3. Testati produsele si serviciile inainte sa le lansati. Foarte multi antreprenori trec peste aceasta etapa si gresesc enorm. Este esential sa va testati produsele si serviciile inainte de a incepe sa investiti in ele cu toata forta si motivatia.
4. Asigurati-va ca totul va merge bine cu ajutorul unui broker de asigurari, a unui avocat, a unui contabil cu experienta, a unui broker de negocieri. Acestia sunt cei patru profesionisti pe care orice antreprenor ar trebui sa ii aiba alaturi. Nu toti suntem facuti sa negociem, sa tinem contabilitatea unei firme sau a unei companii, sa ne aparam interesele si nu numai. Lasati munca sa intre in portofoliul profesionistilor potriviti. Nu mai faceti lucrurile dupa ureche sau "la ghici". Asigurati-va ca totul e in regula si ca lucrurile merg conform planului.
5. Instruiti-va in continuu. Chiar daca nu sunteti marketer de profesie este bine sa stiti cate ceva despre marketing si sa puteti purta o discutie cat mai detaliata cu profesionistii ce intra in echipa dvs. Chiar daca nu ne place sa admitem acest lucru, uneori trebuie sa ai cum sa iti controlezi angajatii pentru a fi sigur ca lucrurile sunt in regula in firma.
Ti-a placut acest articol?
Votati articolul
Nota: 5 din 5 - 1 vot.Articole conexe
Promovarea afacerii. Trucuri si sfaturi pentru vanzarile pe Amazon
de Idei de afaceriIdei de afaceri pentru vara cu bani putini
de Florin AmarieiIdei de afaceri online profitabile
de Florin Amariei6 idei de afaceri online pentru 2022
de Florin AmarieiAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de AFACERI 2022
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- GRATUIT: Afla clar si la obiect, ce trebuie sa faci ca sa iti inmultesti banii la bursa!
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici: LAVANDA! Profit de peste 8.000 de euro/ha!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- NOU: Ghid pentru plantatia ta de Paulownia - o afacere cu radacini viguroase si roade financiare bogate!