Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 sfaturi esentiale pentru a descoperi idei de afaceri castigatoare!

de Victor Oancea 28 Mai. 2014 2770
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din sutele de idei de afaceri puse in practica in fiecare zi, doar cateva se vor dovedi a fi castigatoare. Sunt castigatoare in momentul in care se transforma in afaceri prospere, generand profituri sanatoase, care isi continua ascensiunea in mod treptat.

Cateva sfaturi esentiale de care sa tineti cont pentru a descoperi idei de afaceri castigatoare va sunt oferite mai jos:

1. Cautati sa rezolvati nevoi reale.
Nu va bazati ca veti incepe afaceri care se vor dovedi a fi profitabile doar pentru simplul fapt ca produsele sunt bine gandite. In lipsa utilitatii lor reale, nimic nu conteaza pentru profitabilitatea unei afaceri cu adevarat prospere.

2. Nu va lasati prinsi in mirajul succesului altor afaceri. Nu mizati pe faptul ca veti avea succes doar pentru ca alte afaceri din acelasi domeniu au parte de victorii. Daca aveti de gand sa copiati o alta afacere, mai bine nu mai intrati in mediul business.

Pentru succes pe termen lung este nevoie de originalitate, de afaceri care se disting cu usurinta de celelalte afaceri.

3. Nu va temeti sa va supuneti ideile de afaceri unor sesiuni de brainstorming cu adevarat intense. Adevarul este ca ne temem foarte mult de parerile celor din jur, de criticile lor, de sugestiile care ar putea sa ne rastoarne tot planul. Ne este teama ca am putea sa ne pierdem ideile de afaceri, in sensul ca cei din jur le vor fura sau in sensul ca, prin criticile lor, le vor anula.

Evident, o idee de afacere care se dovedeste a fi deloc profitabila, va deveni o cauza de pierderi financiare odata pusa in aplicare. Nu va temeti de consecintele sesiunilor de brainstorming si invitati prieteni, rude, colegi, mentori si chiar straini care va pot oferi opinii obiective! Sunt cele mai utile pentru a proiecta o idee de afacere ca la carte.

4. Tineti o evidenta a celor mai noi idei de afaceri care sunt valorificate in industria de care sunteti pasionat. Foarte des veti descoperi idei care pot fi imbunatatite sau de la care puteti pleca pentru a identifica noi nise ce pot fi acoperite.

5. Nu va neglijati pasiunile si hobby-urile. Cele mai bune afaceri sunt cele care ne pasioneaza. Astfel, ne asiguram ca si peste 20 de ani, nu ne vom pierde interesul pentru a ne imbunatati in mod constant afacerile.


Mult succes si afaceri cat mai prospere!


sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: idei de afaceriafaceriafaceri de succespasiune pentru afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]