Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Tari in care poti incepe o afacere profitabila

de Camelia Diaconu 22 Nov. 2018 4870
3.94 din 18 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Locul in care alegi sa iti incepi o afacere este punctul cheie al business-ului. Antreprenorii care isi doresc sa aiba o afacere de succes, trebuie sa stie ca exista tari in Europa care au un potential urias de profit. In functie de locul pe care il alegi, iti estimezi si eventualele posibilitati de dezvoltare a afacerii! Iti spunem care sunt cele mai importante cinci tari in care iti poti incepe un start-up!

Cand vrei sa incepi o afacere, trebuie sa iei in calcul mai multe variabile. Pe langa investitie si profit, locul in care incepe business-ul detine un rol extrem de important, motiv pentru care iti spunem care sunt tarile europene favorabile pentru un business de succes!
 
  • Marea Britanie.  Este tara care detine un rol important pentu dezvoltarea startup-urilor inteligente. In Marea Britanie sunt multe spatii de birouri disponibile, dar si angajati talentati si dispusi sa se dezvolte. In ciuda Brexit-ului, cu Londra in centru, Marea Britanie este un jucator important. Rata impozitului pe profit ajunge la un nivel moderat de 19%, dar sunt discutii precum taxa sa se reduca la 17% pana in anul 2020.
     
 
  • Irlanda. In ceea ce priveste locatia, dar si taxele care trebuie platite, Irlanda este unul dintre cele mai bune locuri in care poti sa incepi o afacere de succes. In Irlanda gasim locatii de birouri impunatoare ale Facebook, Google sau Twitter tocmai datorita taxelor si impozitelor mult prea mici. Rata impozitului ajunge la 12,5%. In prezent, in indistria companiilor tech, investitiile s-au dublat fata de anul 2014.
 
  • Germania. In Germania gasim  o multime de afaceri de succes care se dezolta de la an la an si mai bine. Sunt o multime de startup-uri profitabile si se preupune ca circulatia va fi cu mult mai libera dupa ce Marea Britanie o sa paraseasca Uniunea Europeana. Aici, impozitul pe profit este de 15% si se mai adauga alte taxe de comert. Insa, avantajul este ca in Germania, intreprinderile mici care nu au un venit mai mare de 50.000 de euro nu platesc TVA.
 
  • Suedia. Cu o populatie de peste 10 milioane de locuitori, Suedia este o tara care promite dezvoltarea cu succes a afacerilor. Este un mediu favorabil pentru tinerii antreprenori, iar pentru a spori activitatea economica a tarii, pana in anul 2021 sunt discutii ca impozitul pe profit sa fie scazut la 20.6% de la 22% cat este in prezent.
 
  • Finlanda. Este un loc potrivit pentru deschiderea unei afaceri daca esti o persoana curajoasa. In Finlanda au fost infiintate multe afaceri de succes, iar tara se afla in topul preferintelor investitorilor straini. In Finlanda, rata impozitului pe profit a scazut pana la 20% data de 24.5% atat cat era in anul 2014.


Tags: unde incepi o afacereafaceri in europaidei de afaceri in europaidei de afacei

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.94 din 5 - 18 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]