Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri de pus pe roate in Romania

de Florin Amariei 14 Apr. 2020 10704
4.05 din 66 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Stim ca a porni o afacere de la zero poate reprezenta o provocare uriasa, insa noi iti propunem o serie de idei de afaceri care inca nu au prins in Romania. Au, insa, potentialul de a deveni foarte profitabile.

Incearca sa gandesti in perspectiva. Cu cat poti anticipa mai clar nevoile sau dorintele oamenilor, cu atat mai usor poti tu sa le oferi acel lucru sau serviciu si sa primeste bani frumosi pentru asta. Iata sugestiile noastre.
 
1. Consultant in apicultura
Ingrijorarile cu privire la albine devin din ce in ce mai serioase, avand in vedere ca progresul umanitatii si sustenabilitatea ecosistemului nostru firav depinde de aceste zburatoare harnice. Persoanele din mediul urban cauta solutii prin care sa sprijine aceste animale, asadar le poti oferi solutii urbane prin care pot sa ajute la mentinerea unui numar confortabil de albine in tara noastra. 
 
O astfel de initiativa deja exista. Alveole.buzz ajuta persoanele fizice, afacerile si scolile sa invete cum sa lucreze cu albinele, cum sa le mentina sanatoase si active si, cel mai important, cum sa recolteze mierea delicioasa fara a afecta habitatul acestora.
 
Compania ofera, totodata, instrumente de educatie, de realizare a stupurilor si de consiliere. Ar putea fi chiar considerata o afacere sociala, cu accentul pus pe conservarea naturii si a mediului inconjurator! E de pus pe roate!
 
2. Florarie
Da, stim. E plin peste tot de florarii si oferte peste oferte. Te-ai gandit, insa, la cum ar arata o astfel de afacere pornita intr-o masina care sa permita si cresterea de flori? Impactul vizual ar fi fascinant si ar atrage imediat clientii, fata de un magazinas de la marginea drumului. Poti experimenta cu tot felul de aranjamente si sa iti oferi serviciile pentru a decora unele evenimente importante.
 
Pentru aceasta idee ne-am inspirat de la uprootednyc. Afacerea lor este un prospera si continua sa creasca! E de pus pe roate!
 
3. Magazin de carti
Avantajul de a fi mobil este ca poti alege locurile in care sa fii prezent in fiecare zi. Iubitorii de carti adora sa citeasca, insa mai uita sa isi ia cu ei cartea preferata. De ce sa nu le-o oferi chiar tu? Pune la cale un sistem de transport eficient sau alege o masina buna si spatioasa pentru a-ti duce cartile catre plaja de clienti care iti ofera cele mai mari sanse de achizitie.
 
A cumpara carti dintr-o biblioteca sau shop mobil este o experienta noua si va atrage mai usor persoanele catre afacerea ta. E de pus pe roate!
 
Pentru aceasta idee de afacere ne-am inspirat de la twentystoriesla.
 
4. Magazin de cafea
Cafeaua este iubita peste tot. E adorata de atat de multa lume, incat genereaza venituri neasteptate pentru unele afaceri. Poti gasi solutia ideala prin care sa poti ajunge in parcuri cu o cafea buna si optiuni de arome? Daca da, atunci fa-o cat mai repede. Si, de ce nu, ofera apa sau suc celor care nu consuma cafea. In mod surprinzator, mai exista astfel de persoane.
 
Ai nevoie de o tricicleta sau o masina electrica pentru a-ti face un set-up cochet, "instagramabil". Apoi, cu o atitudine prietenoasa, produse de calitate si gusturi clare poti obtine o afacere profitabila careia poti sa-i spui "Brewtique". E de pus pe roate!
 
5. Frizerie
Oamenii nu vor sa isi mai piarda timpul cu programari si alte chestiuni complicate pentru o bana tunsoare. Ajuta-i tu sa faca acest lucru mai rapid si ia-le banii! Poti sa te uiti la modul in care au pus in aplicare acest lucru cei de la woodandbeau. E de pus pe roate!
 
6. Produse proaspete de la fermieri locali de incredere
De trendul bio/eco suntem deja constienti. Oamenii, pe buna dreptate, incearca sa obtina produse proaspete si bune la un pret bun. Vor sa aiba rosii de calitate fara pesticide si castraveti care chiar au gust. Cunosti fermieri sau poti sa iti creezi o retea care sa iti ofere zilnic produse pe care sa le poti vinde? Sunt agricultori cu acte in regula care iti pot certifica modul in care a fost crescuta toata marfa? Atunci, ce mai astepti? O masina colantata interesant poate sa te ajute sa scoti bani frumosi, daca te afli intr-unul din marile orase ale Romaniei. E de pus pe roate!
 
Noi iti dorim succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceri romaniaidei de afaceri profitabileafaceri de pus pe roate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.05 din 5 - 66 voturi.

Articole conexe

6 idei de afaceri profitabile pentru cei care nu vor timp liber

de Florin Amariei
04 Aug 2020
Esti activ si iti place sa faci bani din efortul propriu? Avem 6 idei de afaceri profitabile pentru tine. Nu uita, insa, ele au potential doar daca...

4 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
08 Iun 2020
Daca vrei sa intri in lumea complicata (dar frumoasa) a antreprenoriatului, atunci avem 4 idei de afaceri care vor fi profitabile si in 2020....

Idei de afaceri profitabile de familie

de Camelia Diaconu
31 Ian 2020
Profitabile pe termen lung, micile afaceri din mediul rural sunt o oportunitate excelenta pentru familiile care au deja disponibila o suprafata de...

4 idei de afaceri profitabile New Age

de Florin Amariei
14 Feb 2019
Revolutia digitala aduce tot mai multe locuri de munca create in domenii conexe IT-ului, insa afacerile care fac profit pot fi si din alte domenii....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]