Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri profitabile pentru cei care nu vor timp liber

de Florin Amariei 04 Aug. 2020 12784
4.31 din 152 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Esti activ si iti place sa faci bani din efortul propriu? Avem 6 idei de afaceri profitabile pentru tine. Nu uita, insa, ele au potential doar daca tu este dedicat/a.

Iata ce poti face!
 
Terapeut masaj
Daca esti dispus sa-ti schimbi meseria, ce-ai zice sa te faci maseur? Investeste intr-un pat pentru masaj, creeaza un ambient relaxant cu ajutorul lumanarilor parfumate si relaxeaza-ti clientii cu un masaj ca la carte. Inainte de toate, obtine o diploma acreditata de maseur.
 
Content writer
Daca iti place sa te exprimi in scris, sau era o placere sa scrii compuneri cand erai in scoala generala, ia in considerare avantul tot mai mare pe care l-a luat content marketingul. Articole de blog, continut pe site, pe paginile de Facebook, pentru ebook-uri sau newslettere, asa poti ajuta companiile sa atraga trafic si sa se pozitioneze in mintea potentialilor clienti.
 
Pensiune turistica
Chiar daca procesul birocratic poate fi mai lung, in final vei avea satisfactia de a primi turisti din toate zonele tarii sau chiar straini. Pentru ca serviciile vor trebui sa fie impecabile, acorda atentie deplina curateniei, preparatelor servite sau activitatilor de recreere. Implica-i pe membrii familiei tale, fiecare acolo unde isi poate aduce aportul.
 
Servicii de curatenie
In zilele noastre suntem mereu cu ochii pe ceas, contra-cronometru, ajungem obositi seara acasa dupa serviciu, iar in weekend simtim nevoia sa ne odihnim. Astfel, serviciile de curatenie au devenit tot mai cautate. Este suficient ca primii clienti pe care ii iei sa fie foarte multumiti, recomandarile vor curge lant si va trebui sa-ti maresti echipa.
 
Bona animale de companie
Iti plac animalele? Atunci tine cont ca tot mai mult sunt la cautare bonele pentru animalele de companie (pet sitter). Cand stapanii pleaca de acasa intr-o vacanta au nevoie sa isi lase cainele, pisica in grija cuiva. Aici intervii tu. Va trebui sa hranesti si sa plimbi animalutul de companie. Ca variante sunt ori sa ti-l dea tie acasa pe perioada cat ei sunt plecati, ori sa ai cheia de la casa pentru a merge zilnic in lipsa lor sa-ti indeplinesti indatoririle.
 
Invitatii de botez si nunta handmade
Daca esti o persoana atenta la detalii, migaloasa si te incanta ideea de a lucra cu hartie colorata, snururi, fundite, pixuri colorate, acuarele si orice alt material pe care l-ai putea folosi la realizarea unei invitatii la nunta sau botez, aceasta idee poate fi pentru tine. Fie ca este vorba de miri sau de proaspetii parinti, ii vei face sa se simta special, oferindu-le niste invitatii handmade, cu totul si cu totul originale.
 
Orice ai alege sa faci, noi iti dorim succes! 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceriafaceri profitabiletimp liber

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.31 din 5 - 152 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]