Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 motive pentru care ne-am infiinta o ciupercarie Champignon!

de Matei Antonescu 31 Iul. 2012 4642
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ciupercile Champignon sunt gustoase si sanatoase. Multi antreprenori stiu si faptul ca nu doar acestea sunt beneficiile acestor ciuperci. Champignon poate fi numele afacerii care sa te scoata din criza si sa te ajute sa obtii profiturile la care ai visat atat de multa timp.

Haideti sa vedem si care sunt cele mai puternice 6 motive pentru care ne-am infiinta o ciupercarie Champignon:

1. Profiturile pot fi obtinute destul de rapid si acest lucru se intampla datorita faptului ca sunt 5 sau chiar 6 recolte pe an. Ciupercile ofera un bun randament pe metru patrat.

2. Cei care doresc sa isi infiinteze ciupercarii Champignon au la dispozitie sansa de a obtine fonduri europene nerambursabile.

3. Se pot obtine profituri de peste 40.000 de euro anual din activitatea de cultivarea a ciupercilor.

4. Piata de desfacere este asigurata pentru cei care comercializeaza ciuperci Chmapignon. Ciupercile sunt consumate si vara si iarna, indiferent de sezon si mai ales in perioadele de post.

5. Concurenta este destul de redusa in acest domeniu al cultivarii ciupercilor Champignon. Trebuie sa realizam faptul ca inca mai este loc pentru multi romani in aceasta industrie de viitor.

6. Ciupercile Champignon pot fi cultivate intr-un spatiu redus, de doar 50 mp, intr-o hala, pivnita, fost grajd si nu numai. De asemenea, ciupercile Champignon pot fi cultivate si pe paturi suprapuse si nu este nevoie de teren agricol.

Acestea sunt doar 6 motive esentiale pentru care am fi dispusi sa investim intr-o ciupercarie Champignon. Sunt destul de multe avantaje pentru cei care cred ca se pot descurca intr-o industrie de viitor si cu cereri din ce in ce mai mari. Chiar daca exista numeroase avantaje, nu trebuie sa scapam din vedere faptul ca exista si numeroase si sporite eforturi necesare pentru a rentabiliza aceste afaceri, eforturile banesti si cele pentru cooptarea unor specialisti in cultivarea ciupercilor fiind unele dintre acestea.


Tags: ciuperci champignonciupercarie champignonciupercarie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]