Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 oportunitati de afaceri non-profit

de Andrioae Ruxandra 13 Iul. 2014 5011
4.43 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O organizatie non-profit este o organizatie non-guvernamentala ale carei scopuri implica ajutorarea oamenilor,a animalelor, a comunitatii si a mediului sau a planetei intregi. O astfel de organizatie difera de o afacere obisnuita din mai multe puncte de vedere.

 
De exemplu, nu are un singur proprietar, ci mai multi, si este sustinuta de contributii, de donatii, de sponsorizari, si nu de investitii.
 
Obiectivele unei afaceri non-profit pot fi stabilite in functie de scopurile nobile. De exemplu, daca doresti, prin acest tip de afacere, sa le schimbi viata in mod pozitiv unor persoane aflate in nevoie si nu numai, dar nu ai idee cum sa iti atingi scopul, mai jos ai cativa pasi care te pot ghida:
 
1. Ecologismul
Pamantul ramane principala victima a activitatilor oamenilor -industrializarea, defrisarea etc. De aceea, acest concept de "afacere verde" este unul propice pentru cineva care vrea sa ajute la imbunatatirea mediului inconjurator.
 
2. Ingrijirea batranilor
Oamenii in varsta nu primesc destula ingrijire, desi au foarte multa nevoie. Iti poti infiinta un centru de ingrijire pentru cei care au nevoie, apeland la ajutoare medicale.
 
3. Salvarea animalelor de la disparitie
Multe animale sunt in pragul disparitiei. Poti preveni disparitia acestora cerand sprijinul autoritatilor si infiintand campanii de ajutorare a speciilor care sunt pe cale de disparitie.
 
4. Educatia celor care au lipsuri materiale
Din nefericire, exista oameni care nu au ce sa manance, renuntand si la educatie din cauza lipsei banilor. Nu ca ar avea de ales. O cale buna de a ajuta astfel de oameni este aceea de a genera fonduri pentru a sponsoriza educatia lor. Poti infiinta cursuri gratuite care sa ii incurajeze sa invete pe cei care nu isi permit.
 
5. Ajutorarea oamenilor cu dizabilitati
In multe societati, oamenii cu dizabilitati fizice sunt lasati in urma doar pentru ca nu se pot bucura de viata asa cum o fac ceilalti. Aceste lucruri duc la abuzuri si discriminari, dar ii poti ajuta aparandu-le drepturile celor care au astfel de probleme, aratandu-le partea luminoasa a vietii pe care nu si-au pierdut-o.
 
6. Campanii impotriva nedreptatilor
Violenta, rasismul, abuzul copiilor si alte lucruri daunatoare societatii - poti incepe o campanie non-profit impotriva persoanelor neindreptatite si sa ii sprijini pe cei care au fost victime.
 
Sursa: www.mytopbusinessideas.com
 


Tags: afaceriantreprenoriafaceri ecoecologismongoportunitati de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.43 din 5 - 7 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

MAT: Linie de finantare dedicata studentilor antreprenori

de Bianca Tila
13 Apr 2023
Ministerul Antreprenoriatului si Turismului va crea o noua linie de finantare dedicata studentilor antreprenori. Initiativa este sustinuta si de...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]