Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 idei de afaceri care iti vor aduce bani in 2020

de Florin Amariei 06 Iul. 2020 9443
4.3 din 74 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pandemia a schimbat modul in care privim implicarea in dezvoltarea de noi afaceri. Exista, insa, cateva idei in care poti investi in continuare pentru a-ti garanta succesul in acest domeniu. Acestea iti vor aduce bani, daca ai timpul si energia necesare!

Evident, nimeni nu poate spune ca a porni o afacere de la zero inseamna automat ca vei avea si succes. Trebuie sa te implici cu adevarat pentru a reusi sa ajungi la tinta pe care ti-o setezi. Acestea fiind spuse, ai nevoie de resurse financiare care sa te protejeze de esec si trebuie sa iti calculezi cheltuielile astfel incat sa ai un ROI pe care te poti baza.
 
Bun, acum e momentul sa privim inspre aceste 7 idei de afaceri si sa aflam ce s-ar potrivi pentru tine. Alege macar una si pune rotile in miscare! Nu astepta momentul potrivit, intrucat acesta il creezi tu.
 
Daca vrei sa fii sigur, nu uita ca ai nevoie de un plan de afaceri
 
1. Dropshipping
E un mecanism foarte simplu: ai produse care pot fi vazute sau testate in magazinul tau fizic sau online. Clientul iti achita tie 250 lei pentru acesta, iar tu te asiguri ca produsul ajunge de la furnizor in timp util catre platitor. Un exemplu bun pentru acest tip de afacere in mediul online este Vivre. Ofera preturi mai mici fata de concurenta, insa au un timp mai mare de asteptare pentru livrare. Avantajul, insa, este ca n-au nevoie de depozit. Acest lucru taie din costurile de functionare si face toata afacerea mai putin predispusa riscului de a se bloca.
 
Ai nevoie de investitie in marketing, remarketing, branding si trebuie sa comunici permanent cu cei care au cumparat si cu cei care vor sa cumpere de la tine. E important sa ii tii aproape pentru ca te vor recomanda mai departe si vei castiga mai multe comenzi de la mai multi oameni la care probabil n-ai fi ajuns prin strategia ta pentru social media sau Google Ads. 
 
Daca este interesat de moduri corecte in care sa te promovezi si sa accesezi organic resurse utile pentru afacerea ta, iti recomandam sa folosesti cursul video in care ti se ofera 3 ore de Sfaturi, Exemple, Solutii si Modele – cu aplicare practica imediata – pentru magazinele online. 
 
2. Traduceri
Schimburile comerciale si investitiile in tarile vecine au conuscut cresteri din ce in ce mai mari. Daca stii minimum doua limbi straine si esti certificat pentru abilitatile pe care le ai, atunci ofera-ti serviciile!
 
Alege-ti o metoda de plata care sa puna in dezavantaj competitia, asigura-ti un program flexibil si mergi inainte! Vei castiga bani destul de repede, in functie de cat efort esti dispus/a sa depui.
 
3. Meditatii online
Elevii vor avea nevoie in curand de noi modalitati prin care sa-si puna in practica mai bine lucrurile pe care le aud si le invata partial la scoala.
 
Daca iti place sa lucrezi cu cei mici, ajuta-i sa isi structureze cunostintele si ia banii parintilor pentru efortul pe care il depui. 
 
Ai nevoie de o pagina de facebook, un site si cateva metode de contact facile pentru a putea intra in contact rapid cu cei care iti doresc serviciile.
 
4. Felicitari
Ai fi surprins, dar acesta este un produs de care lumea are nevoie aproape in fiecare zi a anului. Cand vine vorba de cadouri mai sensibile sau care se adreseaza unor persoane importante, obiceiul a devenit sa se aleaga ceva premium sau unicat.
 
De aceea, felicitarile realizate manual sau cele care nu seamana cu marea majoritate pe care le gasesti prin comert vor putea deveni o idee de afacere care iti aduce bani in 2020.
 
5. Mancare la pachet pre-pregatita
Aceasta idee inca n-a fost pusa in practica in tara noastra, dar e o varianta utila de luat in calcul pentru momentul in care pandemia va parasi tara noastra si lucrurile vor reveni la normal din punct de vedere epidemiologic.
 
Gandeste cateva optiuni de meniuri care sa fie ideale pentru o masa completa la birou, alege un pret bun care sa-ti asigure si tie un venit decent si porneste afacerea!
 
6. SEO
Toata lumea vrea pe primul loc sau macar pe prima pagina. E drept, acest lucru se datoreaza faptului ca pe a doua pagina din Google nu intra mai nimeni. Daca esti printre primii, ai trafic. Daca ai trafic, ai vanzari. Daca ai vanzari, ai bani. Daca ai bani, faci investitii pentru a obtine si mai mult. E un ciclu "which keeps on giving".
 
7. Productie video
Nu de Hollywood. Invata sa folosesti suita Adobe sau ce ofera Apple pentru a crea clipuri interesante, publica pe mai multe canale pentru a te face cunoscut si apoi cere un tarif pentru efortul tau.
 
Trebuie sa ai in vedere ca firmele prefera sa externalizeze un astfel de serviciu, asa ca o forma legala de organizare (PFA, SRL etc.) te va ajuta sa obtii contractele mult dorite.
 
Orice ai alege sa faci, noi iti dorim succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceriafaceriafaceri baniafaceri 2020idei de afaceri 2020

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.3 din 5 - 74 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]